Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ζήτησε γνωμάτευση

Κανένα κουκούλωμα δεν επιχειρεί η ΕΠΣ Εύβοιας για το θέμα που προέκυψε με τις 5 αλλαγές για κάθε ομάδα στον αγώνα κυπέλλου ΔΡΟΣΙΑ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στην Πειθαρχική και να ζητήσει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ.
Αυτά ως απάντηση σε όσους μιλούσαν για κουκούλωμα.
Πάντως έχουμε την άποψη πως η Πειθαρχική θα μπορούσε και μόνη της ν΄ αποφασίσει και να εφαρμόσει ακριβώς τον κανονισμό, ο οποίος είναι....
σαφέστατος και κανείς δεν μπορεί να λέει πως δεν τον γνωρίζει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα θέλαμε να στείλουμε κι ένα μήνυμα προς όλους αυτούς που είπανε διάφορα.
Εμείς ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε ποτέ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Έχουμε μια εκτίμηση στους ανθρώπους της ΕΠΣ Εύβοιας και θα τους λέμε και θα γράφουμε πάντα την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν ρουφιάνοι και μάλιστα της κακιάς ώρας, να μας κατηγορούν στην ΕΠΣΕ και τους διαιτητές για να παριστάνουν τους καλούς.
Κύριοι, εμείς δεν μασάμε. Συζητάμε πάντα με τους διαιτητές και το ξέρουν όλοι, πως τους λέμε την άποψή μας. Δεν τους χτυπάμε πισώπλατα.
Το ξέρει ο κ. Φανός, ο κ. Βρακάς, ο κ. Πόγκας, ο κ. Φώτης, ο κ. Κασομούλης, ο κ. Βελέντζας, ο κ. Σέγκος και σχεδόν οι περισσότεροι πως εμείς συζητάμε φανερά και όχι πούστικα.
Πιστεύουμε στον Παπακωνσταντίνου, τον Πίσχινα και τους άλλους κυρίους του ΔΣ της ΕΠΣΕ και θα είμαστε δίπλα τους πάντα ΦΑΝΕΡΑ και δεν θα παριστάνουμε τους ουδέτερους.
Αφήστε λοιπόν τις ρουφιανιές σας και μην προσπαθείτε να "μας χτυπήσετε".
Διαιτητές και ΕΠΣΕ σας ξέρουν και μας ξέρουν.