Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τι συνέβη στο CUPER CUP

Τελικά είναι πολύ εύκολο να τους πάρει η μπάλα όλους και να γίνει της τρελής.
Είναι εύκολο να γράψεις κάτι χωρίς να βάλεις και ονοματάκι και κάποιοι να το πάρουν και να το φορτώσουν σ΄ αυτούς που αυτοί θέλουν για να τους μειώσουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τις 5 αλλαγές σε αγώνες που πάνε σε παράταση τις ανακάλυψαν μόνο διαιτητές και βοηθοί οι οποίοι είναι αξιολογημένοι ή έδωσαν εξετάσεις για να είναι σε Εθνικές Κατηγορίες. Αυτοί έκαναν το λάθος, αφού ενημερώθηκαν ....
από την ΚΕΔ πως θα είχαμε στην παράταση + 1 αλλαγή, αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπου στην κανονική διάρκεια έχουμε 3 αλλαγές. 
Στο CUPER CUP τις ομάδες ενημέρωσε ο 4ος διαιτητής κύριος Ιωάννου, χωρίς να γνωρίζει ο διαιτητής  κ. Κασομούλης κάτι τέτοιο. Το ρεπορτάζ που κάναμε διαπιστώσαμε πως ο κ. Ιωάννου είπε για τις 5 αλλαγές στους Γενικούς Αρχηγούς, χωρίς να έχει συζητήσει κάτι τέτοιο με τον διαιτητή, ούτε αυτό έγινε την ώρα που ήταν όλοι οι διαιτητές στα αποδυτήρια, αλλά την ώρα που οι διαιτητές είχαν βγει να δούνε το γήπεδο.
Επειδή κάποια στιγμή αυτό το θέμα πρέπει να τελειώσει, θα πρέπει διαιτητές και βοηθοί που είχαν αυτή την άποψη των 5 αλλαγών, να πούνε από που προέκυψε αυτό, ώστε να βρεθεί και η αιτία, αφού το ποιοι το έκαναν είναι πλέον γνωστό και δεν το αμφισβητεί κανείς.
Κλείνοντας θα γράψουμε πως εμείς στα περί  κουκουλώματος από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, δεν θα τα πιστέψουμε ποτέ και ο αγώνας ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ φέρνει τιμωρία των δύο ομάδων για κακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών ως προς τον αριθμό.  Η όποια άλλη ερμηνεία και εφαρμογή του κανονισμού, θα είναι κουκούλωμα και θα δικαιωθούν αυτοί που λένε πως επειδή έρχονται εκλογές, όλα πάνε χαλαρά!!!!
Κλείνοντας να γράψουμε πως και η επιτροπή διαιτησίας, θα πρέπει με δελτίο τύπου να ενημερώσει τους πάντες, για το τι συνέβη και γιατί. Εμείς τα γράψαμε, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει ΟΛΟΙ ν΄ αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και όχι να επιλέγουν την σιωπή και να είναι στο απυρόβλητο.
Αρχίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή και τα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά.