Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκινά την Κυριακή 30-9-2018, στις 5 το απόγευμα, τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Αρτάκη. Στο ανακαινισμένο γήπεδο της πόλης θα αντιμετωπίσει τον Α. Ο. Ν. Αρτάκης στην πρεμιέρα του ...
πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της  Εύβοιας. Οι δύο ομάδες στο περσινό πρωτάθλημα έκαναν εξαιρετική πορεία αφού τερμάτισαν στην 3η θέση οι γηπεδούχοι και την 4η οι φιλοξενούμενοι!

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου με προπονητή τον Βαγγέλη Ντόβολη και βοηθούς τον γυμναστή Μπάμπη Γεωργίου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιώργο Πετράκη φιλοδοξεί σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα τον κρατήσει πρωταγωνιστή στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας! 
 Προχώρησε στην απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών, κυρίως από την περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, που έχουν πρωταγωνιστήσει και κατακτήσει τίτλους συνθέτοντας μαζί με αυτούς που έμειναν από την περσινή χρονιά ένα κράμα με αρκετές φιλοδοξίες. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου με πολλά φιλικά παιχνίδια αλλά και το Τουρνουά "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". 

 Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού απέκτησε τους ποδοσφαιριστές:
Δημήτρη Διαμαντάρα, τερματοφύλακα από τον Ηλυσιακό,
Βασίλη Καρατζά από Ταμυναϊκό,
Ανδρέα Κούρτη από Ταμυναϊκό,
Βαγγέλη Κοκκάλα από Ταμυναϊκό, 
Δημήτρη Μανδράκα από τον Ταμυναϊκό,
Γιάννη Τσάγκο από Ολυμπιάδα Κηφησιάς,
Βασίλη Φωτιά από Άρη Αγίου Ιωάννη,
Δημήτρη Λαθουρά από Κόσκινα.
Από τον Α. Ο. Αυλωναρίου έφυγαν οι: Γιώργος Κότσαρης, Γιώργος Τζαβάρας, Αποστόλης Καραλής, Δημήτρης Μπασούκος, Γιώργος Ζαχαριάς, Δημήτρης Ιωαννίδης, Γιώργος Παπίλας,  Βασίλης Βασιλείου, Άγγελος Φραγγής, Thomas Odhiamba.
Η ομάδα του Αυλωναρίου έχει συνεχή παρουσία 13 χρόνων στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας και 21 συνολικά στο 61 χρόνια της παρουσίας του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. 

ΠΗΓΗ: aoavlonarioy.blogspot.com