Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση, έχει προπονητή, έχει ποδοσφαιριστές, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει φιλάθλους και δεν έχει και χρήματα.
Άποψή μας είναι πως πλέον πρέπει ν΄ ακουσθούν αλήθειες και να περάσει η ομάδα σε άλλη φάση, στηριζόμενη στον κόσμο της και όχι να περιμένει κάθε φορά "σωτηράκηδες" και ανθρώπους οι οποίοι κάνουν τα δικά τους παιχνιδάκια.
Πριν λίγο καιρό είχαμε δημόσια απευθυνθεί προς τον κ. Μπλέτσα και είχαμε προτείνει να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια, ώστε να ξέρουν όλοι τα πάντα για την ομάδα.
Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του, αλλά πιστεύουμε πως κάποια.... στιγμή και πριν έρθουν τα χειρότερα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Μπλέτσας θα βρει τον τρόπο να μιλήσει για όλους και για όλα.
Αν και όταν αυτό συμβεί, τότε ο κ. Μπλέτσας και όποιοι αποφασίσουν ουσιαστικά να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουν, μέσα σε 15-20 μέρες θα βοηθηθούν ουσιαστικά και όχι τυπικά ή μόνο ηθικά, από μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι μπορεί να μην είναι Χαλκιδάρες, αλλά θέλουν ν΄ αποδείξουν πως υπάρχει κι άλλος τρόπος και όχι μόνο αυτός με τον οποίο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βαδίζει διοικητικά τα τελευταία χρόνια.
Δημόσια δεσμευόμαστε και θ΄ αποδείξουμε πως υπάρχει λύση.
Εμείς δεν φοβόμαστε τον κόσμο, αλλά θέλουμε ο κόσμος να έχει τον πρώτο λόγο.
Αν και η άλλη πλευρά το θέλει, εδώ είμαστε.