Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Είναι αλήθεια πως έχουμε γράψει πολλά για την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όλα δείχνουν πως μια αδιαφορία υπάρχει από όλους και δεν είναι σημερινή. Κρατάει χρόνια αυτό, για έναν και μοναδικό λόγο. Η εκάστοτε διοίκηση φροντίζει από την στιγμή που αναλαμβάνει καθήκοντα να διαδίδει πως όλα πάνε καλά και πως θα πάνε καλύτερα, πως δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και όλα τα σχετικά. Μετά όμως από λίγους μήνες, αρχίζουν τα....
παρατράγουδα.
Κάτι δεν πάει καλά, χρήματα δεν υπάρχουν, κανείς δεν βοηθάει  και στο τέλος καταλήγουμε στο, όποιος θέλει ας φέρει λεφτά κι ας πάρει την ομάδα!!!
Ας μπει ένα τέλος σ΄ αυτή την ιστορία. Ας σταματήσει εδώ το παιχνιδάκι.
Η σημερινή διοίκηση ξεκίνησε με άλλες προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς πάμε για μια από τα ίδια, αφού μάλλον έμειναν πάλι δύο άτομα να παλεύουν και οι άλλοι απλά να είναι παράγοντες και μέλη της διοίκησης.
Η ομάδα όπως όλα δείχνουν θα χρειασθεί μέχρι το τέλος περίπου άλλα  120.000 ευρώ.
Απομένουν 6 μήνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μικρό το διάστημα και πολλά τα χρήματα για τα σημερινά δεδομένα.
Από που θα έρθουν αυτά;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η διοικούντες θα πρέπει να πούνε στον κόσμο, τι χρήματα έβαλαν στην ομάδα και τι θα βάλουν στην συνέχεια. Αυτό είναι απαραίτητο, αν θέλουμε να μιλάμε για διαφάνεια κι αν θέλουν όλοι τους να είναι κύριοι απέναντι στις δεσμεύσεις τους.
Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα χρήματα που πρέπει να υπάρχουν στην Γ΄ Εθνική δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 180.000 ευρώ και απλά θα πρέπει να τα διαχειριστεί σωστά η εκάστοτε διοίκηση.
Το βάλτε εσείς να διοικούμε εμείς δεν μπορεί να πείσει κανέναν και αυτό το έζησαν στο πετσί τους όλες οι διοικήσεις, γι΄ αυτό από την μετά Ταρνανά εποχή, όλες οι διοικήσεις άφηναν χρέη στην επόμενη.
Οι υποχρεώσεις κύριοι είναι δεδομένες, αλλά τίποτα άλλο δεν είναι δεδομένο.
Προτείναμε στον κ. Μπλέτσα ν΄ απευθυνθεί στον κόσμο, να πει αλήθειες και μόνο αλήθειες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους.
Θα βρεθούν αυτοί που πρέπει για να παραμείνει ζωντανή η ομάδα, αλλά θα πάνε στα σπίτια τους κι αυτοί που ενώ ανέλαβαν τις υποχρεώσεις, δεν ήταν εντάξει.
Περιμένουμε.