Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Καλησπέρα πρόεδρε

Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, καλησπέρα και θέλουμε να πιστεύουμε πως τώρα όλοι κατάλαβαν, γιατί δεν σας ήθελαν στα πόδια τους κάποιοι και γιατί τους ενοχλούσε γενικώς η παρουσία σας.
Μπάχαλο, χωρίς εισαγωγικά και θα έρθουν και χειρότερα.
Ποτέ τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια δεν είχαν συμβεί τόσα πολλά αρνητικά για το ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ένας Θεός ξέρει τι μας περιμένει....
ακόμη.
Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει αγανακτήσει ο κύριος Γιώργος Πίσχινας.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, δυστυχώς κάνατε λάθος. Ένα λάθος το οποίο τώρα πληρώνει το ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. 
Αναθέσατε το τιμόνι στον δήμαρχο κύριο Ψαθά, μόνο και μόνο για να υπάρχει τυπικά κάποιος πρόεδρος. Ο κ. Ψαθάς απουσιάζει μονίμως και λογικό είναι, αφού τρέχει για τον Δήμο και είναι σε προεκλογική περίοδο.
Ήθελε να έχει και τον τίτλο του προέδρου της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και σήμερα είναι φανερό πως αυτό κόστισε ακριβά.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, έχετε τεράστια ευθύνη, αφού η ΕΠΣΕ είναι στον αυτόματο πιλότο.
Μπορεί να τρέχουν ο κ. Πίσχινας και τα άλλα μέλη σαν τρελοί, μπορεί το προσωπικό να δίνει τα ρέστα του, αλλά δυστυχώς η κεφαλή απουσιάζει και τα παπαγαλάκια του κ. Ψαθά, βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές. Τους ενοχλεί μέχρι και η παρουσία σας σε εκδηλώσεις.
Κύριε πρόεδρε, δεν πάει παρακάτω. Η ΕΠΣΕ πρέπει να λειτουργήσει σωστά και όποιος σέβεται τον εαυτό του, αλλά και το ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ας κάνει το επόμενο βήμα. Όποιος δεν το θέλει και θέλει άλλα πράγματα, θα βρει πολλούς μπροστά του.