Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Ας αρχίσουμε σήμερα με θέμα του ραδιοφώνου,
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουμε νέα εποχή στον 96,5 και όλα δείχνουν πως ο ραδιοφωνικός σταθμός του Εργατικού Κέντρου, θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στην ενημέρωση και να είναι δυνατός σε θέματα πολιτικής, αυτοδιοίκησης και αθλητικά. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά θα περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις.
- Το θέμα του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου έχει γίνει σήριαλ και η σιωπή αυτών που ξέρουν επιτρέπει στα παπαγαλάκια να λένε ότι θέλουν. Αυτό που προκαλεί μεγάλη.....
εντύπωση είναι η σιωπή της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας. Κύριοι η σιωπή δεν βοήθησε κανέναν ποτέ και πρέπει να προβληματίσει τους πάντες τα όσα συνέβησαν από την ώρα που παραιτήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου μέχρι σήμερα.
- Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο για πολλούς και θα έχουμε εξελίξεις σε ομάδες της Εύβοιας. Δεν θέλουμε να γράψουμε για τα όσα θα ακολουθήσουν, αφού δεν θέλουμε να επηρεάσουμε αρνητικά κανέναν. Την Δευτέρα θα έχουμε τον χρόνο να σχολιάσουμε τα όσα θα έχουν συμβεί. Καμπάνες πάντως θα χτυπήσουν....
- Ήρθε λέει ο υφυπουργός Βασιλειάδης στην Χαλκίδα και την ομιλία του την παρακολούθησε πλήθος κόσμου από τον χώρο του αθλητισμού!!!! Συγνώμη αλλά χάσατε το μέτρο; Ήταν αυτό πλήθος; Οι άδειες καρέκλες ήταν περισσότεροι από τις γεμάτες.....  Από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν πήγε κανείς και φυσικά απουσίαζε το 99% των αθλητικών σωματείων.
- Τελικά μάλλον ο φίλος έλεγε την αλήθεια, για το ότι βρέθηκε άνθρωπος να βάζει κάθε μήνα χρήματα σε ομάδα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και θ΄ αρχίσει από τον Νοέμβριο, αν κι εφόσον αλλάξει κάτι στα διοικητικά.
- Για τους αγώνες των ομάδων της Εύβοιας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. για τους αγώνες Α΄ Κατηγορίας της Κυριακής θα γράψουμε αργότερα.