Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Πολλά "συμβόλαια"ακούμε πως κυκλοφορούν στην πιάτσα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο. Πάντα κάποιους μήνες πριν τις εκλογές τα συμβόλαια κυκλοφορούν ευρέως και κάποιοι βάζουν χρήμα στην τσέπη τους και καλά κάνουν. Δεν είναι κακό να πληρωθείς για να στηρίξεις κάποιον και να του προβάλλεις τα προτερήματά του. Το κακό είναι να λες ψέματα για τους αντιπάλους του, για να τους μειώσεις και έτσι να καλύψεις την ανυπαρξία αυτού με τον....
οποίο "υπέγραψες συμβόλαιο".
Κύριοι όσα συμβόλαια κι αν υπογραφούν, στην κάλπη πάει ο  κάθε πολίτης και όχι μόνο εσείς. 
Με ψέματα και συκοφαντίες δεν θα κερδίσει κανείς. Μπακογιάννης και Σπανός είναι δύο νέοι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη τα λιβανιστήρια για να προχωρήσουν στην πολιτική. Αργότερα περισσότερα.
- Δόθηκε τελικά παράταση για την κάρτα υγείας του κάθε αθλητή και έτσι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά αγώνες. Αυτό που ίσως δεν έχουμε καταλάβει είναι πως την κάρτα του αθλητή θα πρέπει πλέον να την έχουν ΟΛΟΙ ακόμη και για να προπονηθούν. Αν κάποιος δηλαδή δεν συμμετέχει σε αγώνες και απλά κάνει προπονήσεις ή παίζει σε τουρνουά πρέπει να έχει την κάρτα υγείας. Ψάξτε το κάποιοι αυτό, για να μην βρείτε τον μπελά σας,
- Ίσως ασχοληθήκαμε πολύ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και δεν θα έπρεπε. Αυτοί που διοικούν τις ομάδες μας που είναι στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, σίγουρα ξέρουν καλύτερα από εμάς τι κάνουν και τι πρέπει να κάνουν ώστε οι ομάδες μας να πάνε καλά. Τυπικά λοιπόν από σήμερα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αφού η Γ΄ Εθνική δεν είναι μια τοπική κατηγορία. Στο κάτω κάτω τα έχουμε γράψει όλα. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε την συνέχεια.
- Στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όλα έχουν την δυσκολία τους κι αν δεν τα προσέξεις μπορεί να δεις αστεράκια. Τα φαβορί έχουν τα τρωτά τους σημεία και αν ο αντίπαλος τα έχει εντοπίσει θα τους κάνει την ζωή δύσκολη.  Εκεί που θα γίνει ένας μικρός καημός θα είναι στο θέμα του υποβιβασμού. Θα δούμε ποιες ομάδες θα μπούνε στην ζώνη υποβιβασμού μετά από 4 - 5 αγωνιστικές και αν θα έχουν τον τρόπο να φύγουν από εκεί.