Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τα χάπια μου...

Τι άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου.
Κάποιος μας βάζει λένε για να μην στηρίζουμε ή να στηρίζουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κάποιος μας βάζει για να στηρίζουμε ή να μην στηρίζουμε τον ΛΗΛΑ, την ΕΡΕΤΡΙΑ, τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και πάει λέγοντας.
Κύριοι, εμάς δεν θα μας οδηγήσετε στο να πάρουμε χάπια. Τα έχουμε γραμμένα όλα.
Πείτε όσα θέλετε, εσείς που τα λέτε.
Στο τέλος θα πάτε εκεί που πήγαν ΟΛΟΙ όσοι έλεγαν....
τα ίδια.
Δεν έχουμε καμία απαίτηση από κανέναν και φυσικά εμείς έχουμε την δύναμη να γράφουμε δημόσια την άποψή μας και όχι να χτυπάμε πισώπλατα!!!!
- Κύριοι τα όσα γράφαμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εδώ και χρόνια δικαιώθηκαν και πήγαν στα σπίτια τους, πολλοί από αυτούς που μας κατηγορούσαν και μας έβριζαν και φυσικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παραμένει εκεί που ήταν.
- Κύριοι τα όσα γράφαμε για τον ΛΗΛΑ επίσης δικαιώθηκαν και πήγαν στα σπίτια τους αυτοί που θα μας τελείωναν και θα μας έκαναν πουθενάδες. Τώρα πουθενάδες έγιναν αυτοί και να περιμένετε τα χειρότερα για την ομάδα, γιατί στόχος τους ήταν και παραμένει η δημιουργία "μαγαζιού".
- Κύριοι για την ΕΡΕΤΡΙΑ τι να γράψουμε; Μας κατηγορούν πως βάλαμε το χεράκι μας για να πάρει το πρωτάθλημα και ν΄ ανέβει στην Γ΄ Εθνική και την ίδια στιγμή λένε πως είμαστε πουθενάδες!! Γράψαμε τι πρέπει να κάνει η ομάδα, αλλά δυστυχώς εκεί επικρατούν άλλα πράγματα για τα οποία δεν μας πέφτει λόγος.
- Κύριοι για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ έχετε καταλάβει πως ότι κι αν γράψεις τώρα είναι δώρο άδωρο. Για τον ΗΡΑΚΛΗ όποιος είχε κουράγια έγραφα αυτά που συνέβαιναν από τότε που η παρέα Στούπα άφησε την ομάδα, μέχρι και την ώρα που αυτή η παρέα επανήλθε. Τώρα κύριοι αυτή η ομάδα θα κάνει την πορεία της και απλά κάποιοι θα γλείφουν εκεί που έφτυναν.
Για να τελειώνουμε, εμείς χάπια δεν θα πάρουμε για κανέναν λόγο.
Να κάνετε όλοι λίγη υπομονή και θα δείτε τ΄ αποτελέσματα.
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε.