Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Πήρα ένα μήνυμα χθες από τον αγαπητό Πάνο, ο οποίος απειλεί με αποκαλύψεις εναντίον μας και μάλιστα θα τις κάνει στο κέντρο του Βασιλικού!!! 
Κύριε Πάνο είναι πολύ αργά. Τις έκαναν κι άλλοι πριν από εσάς, αλλά εμείς είμαστε εδώ. Συνέχισε πάντως τις απειλές αλλά να μας πεις και που πήγαν τα πάνω από 50.000 ευρώ που χάθηκαν επισήμως!!!!! Δεν καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές, ούτε από αποκαλύψεις. Είναι άδικο όμως για σένα να μπαίνεις σε τέτοια παιχνιδάκια για να προστατέψεις άλλους. Αγαπητέ Πάνο φρόντισε να είσαι εκεί και να στηρίξεις την ομάδα όταν άλλοι θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά. Ξέρεις καλά πως γράφουμε αλήθειες και αυτές πονάνε. Αφού λοιπόν απειλείς, να μας ....
πεις αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σ΄ αυτούς που φρόντισαν να εξαφανίσουν 55.000 ευρώ από τον απολογισμό. Καλή σου μέρα.
- Ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του έμπλεξε άδικα κάποιους ανθρώπους. Είπε πως πατέρας του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου είναι ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος είναι φίλος του Αυλωνίτη, ο οποίος είναι φίλος του Μαυρονάσιου και πάει λέγοντας!!!
Κύριε Κούγια, έχετε δίκιο για την αδικία σε βάρος της ομάδας σας, αλλά καμία σχέση τα πρόσωπα αυτά με τον διαιτητή κύριο Γιώργο Λάμπρου. Πιστεύω πως σήμερα θα κάνετε την σχετική διόρθωση.
- Για λίγες μέρες τρέχουμε για να προλάβουμε ώστε να λειτουργήσουμε το γραφείο της Αθήνας και δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολύ χρόνο για τα της Εύβοιας. Τελειώνουμε όμως και θα επανέλθουμε σε εντατικούς ρυθμούς και σε 24ωρη βάση. 
- Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ βάζει σε περιπέτειες και τους αγώνες ποδοσφαίρου, αφού ήταν αδύνατον σε 4 -5 μέρες να γίνουν οι εξετάσεις που πρέπει ώστε ο κάτε ποδοσφαιριστής να αποκτήσει την κάρτα του. Για το θέμα θα πρέπει να δοθεί παράταση και να δοθεί εντολή στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας ώστε να κάνουν τις εξετάσεις. Θα είναι άδικο να αναβληθούν οι αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.