Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Συγνώμη, αλλά....

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σας ζητάμε συγνώμη, γιατί σας ζαλίσαμε με τα όσα γράφουμε για το θέμα με τις απειλές και τις ύβρεις από ανθρώπους που δηλώνουν πως αγαπούν τον ΛΗΛΑ και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό του ΛΗΛΑ.
Μας κούρασε κι εμάς το θέμα και δεν είχαμε καμία διάθεση να επανέλθουμε σ΄ αυτό, αλλά έφτασαν στο σημείο να στέλνουν mail στις 1:55΄ μετά τα μεσάνυχτα και να μας απειλούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Ζούμε σε μια χώρα στην οποία πιστεύουμε πως υπάρχει δημοκρατία και στην ....
οποία ο καθένας έχει την άποψή του και όταν πιστεύει πως κάποιος τον αδικεί, τον συκοφαντεί ή οτιδήποτε άλλο, προσφεύγει στην δικαιοσύνη και αυτή αποφασίζει.
Από πότε σ΄ αυτή την χώρα ο καθένας μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει, λέγοντας ουσιαστικά πως ή το βουλώνεις ή θα σου κάνω αυτό;
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του ΔΣ του  ΛΗΛΑ Βασιλικού κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, είναι ο πρώτος που έφτασε στο σημείο να στραφεί με ύβρεις και χαρακτηρισμούς εναντίον μας.
Δηλώσαμε πολλές φορές πως τον καταλαβαίνουμε, αφού βρέθηκε σε δύσκολη θέση και δεν προχωρήσαμε όπως έπρεπε. 
Θα πρέπει να ξέρουν όλοι πως ο κ. Ελευθεριάδης για δικούς του λόγους, δεν παραιτήθηκε και δεν έμεινε εκτός ποδοσφαίρου όπως δήλωσε. Είναι μέλος του ΔΣ του ΛΗΛΑ έστω και τυπικά.
Ήξερε πως η δική μας αναφορά, του έλυνε τα χέρια, αφού επίσημα ως διοίκηση δεν υπήρξε ποτέ, αφού για κάποιους λόγους δεν είχαν δηλωθεί τα μέλη του ΔΣ στις πρώτες εκλογές που ο ίδιος ανέλαβε την προεδρία Καλοκαίρι 2017, αλλά ούτε και στις επόμενες του Ιανουαρίου του 2018, όταν απλά επεδίωξε την απομάκρυνση των Γκάβαλη και Πασσά οι οποίοι ζητούσαν επίμονα, ειδικά ο κ. Γκάβαλης να είναι τα πάντα γραμμένα στα βιβλία και για τα χρήματα να υπάρχουν αποδείξεις.
Κανείς δεν απάντησε μέχρι σήμερα στο γιατί παραποίησαν το βιβλίο μελών του ΛΗΛΑ και έγραψαν πως ο κ. Ελευθεριάδης, ο κ. Σφύρλας και η κυρία Βελή ήταν μέλη από το 2016!!!!!
Επειδή δεν γράψαμε κανένα ψέμα ποτέ για τα όσα συνέβησαν στον ΛΗΛΑ, καλούμε σήμερα τον κύριο Ελευθεριάδη προσωπικά να ζητήσει συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς και για τα ψέματα που είπε.
Θέλει δύναμη για να μπορέσει κάποιος να ζητήσει συγνώμη και πιστεύουμε να την βρει.
Διαφορετικά για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, θα ζητήσουμε από την δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια και το ποιος είπε ψέματα, ποιος είναι "πουθενάς" και όλα τα υπόλοιπα.
Σήμερα το θέμα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα για το apopsignomi και αν δεν κάνουν σήμερα αυτά που πρέπει όλοι τους, από αύριο τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.
Μπορεί κάποιοι να ψάχνουν αφορμές για να απομακρυνθούν από την ομάδα γιατί βλέπουν να έρχεται καταιγίδα, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσουν εμάς.