Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Και τώρα... ανοίγουμε τα χαρτιά μας...

Εντάξει. Όλα καλά πήγαν για όλες και για όλους.
Όλες και όλοι βγήκαν κερδισμένοι και εμείς χάσαμε..
Χάσαμε γιατί στηρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι αξίζουν εκτίμησης, αλλά πίστευαν και είχαν δίπλα τους ανθρώπους διπρόσωπους και δήθεν. Είχαν δίπλα τους φίδια.
Ας αρχίσουμε από τα παλιά.
Φίδια είχε δίπλα του, ο κ. Παπακωνσταντίνου αλλά γι΄ αυτά έχουμε γράψει πολλές φορές.
Φίδια είχε δίπλα του, ο κ. Ταρνανάς και αυτά τα φίδια "τα τάιζε καλά...
Φίδια είχε δίπλα του, ο κ. Γιώργος Λάμπρου ο προπονητής και αυτά τα....
φίδια είναι που τον "δάγκωσαν".
Φίδια είχε δίπλα του ο κ. Τόλιας και τον πούλησαν όχι μία, αλλά δύο τρεις φορές.
Φίδια είχε δίπλα του ο κ. Στούπας και ευτυχώς κάποια τα πάτησε στο κεφάλι και την γλύτωσε φτηνά, αν και κάποια δηλώνουν πως είναι δίπλα του!!!!!
Φίδια επέλεξε για να έχει δίπλα του ο κ. Κοντσιλίδης και μακάρι να κάνει γρήγορα στροφή, για να αποφύγει τα χειρότερα.
Φίδια είχε δίπλα του, ο καθένας που θέλησε να κάνει κάτι για τον ΛΗΛΑ και έτσι γέμισε το γήπεδο του Βασιλικού φιδάκια!!!!
Περιμένατε να γράψουμε και για τον κύριο Ελευθεριάδη, αλλά αυτός ξεχωρίζει. Αυτός είχε ΟΧΙΕΣ δίπλα του και από τα πολλά δαγκώματα που του έκαναν, έκαναν φίδι τον ίδιο. Θα περάσει πολύς καιρός για να φύγει το δηλητήριο με το οποίο τον πότισαν τα φίδια και τον έκαναν κομπάρσο, από πρωταγωνιστή. Ο κ. Ελευθεριάδης είναι έξυπνος και δραστήριος, αλλά χάνει στο επικοινωνιακό και στην επιλογή συνεργατών. Θα μπορούσαμε να γράψουμε τα χειρότερα για τον κύριο Ελευθεριάδη, αφού απευθύνθηκε σε μας με χυδαίο τρόπο, αλλά δεν θα το κάνουμε. Δεν θα το κάνουμε γιατί πλήρωσε ακριβά τα πάντα. Θα του πούμε απλά πως εμείς δεν είμαστε αχάριστοι και δεν κρυβόμαστε.
Μιλάει για ένα φάκελο που έστειλε και μας έβγαλε από την φυλακή!!!!!
Δεν γνωρίζαμε τίποτα γι΄ αυτόν τον φάκελο. Το ψάξαμε και μάθαμε πως έστειλε έναν φάκελο στο δικηγόρο με 100 ευρώ. Τον ευχαριστούμε και μάλιστα πολύ. Δεν έχει σημασία το ποσόν, αλλά η πράξη του. 
Δεν μίλησε όμως για άλλες φορές που μας έδωσε χρήματα, προφανώς για την δουλειά μας. 
Τον ευχαριστούμε και γι΄ αυτά.
Εμείς φίδια δεν θα γίνουμε, ούτε αχάριστοι.
Ο κ. Ελευθεριάδης κάποια στιγμή θα καταλάβει πως είναι καλύτερα να σου λένε την πικρή αλήθεια και όχι να σου χαϊδεύουν τ΄ αυτιά για να κάνουν την δουλειά τους.
Εμείς ειλικρινά τον θέλουμε στο ποδόσφαιρο, γιατί μπορεί να προσφέρει, αλλά να μαθει να μην πληγώνει ανθρώπους που τον εκτιμούν, για να κάνει ματάκια σε φίδια.
Αν θέλει κι άλλες λεπτομέρειες θα του τις πούμε όταν δεν θα είμαστε πουθενάδες κι αν θυμηθεί να πει πως κάπου κάτι κάναμε κι εμείς γι΄ αυτόν.