Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή σας εβδομάδα.
- Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε με κάτι "ΟΝΕΙΡΙΚΟ". Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε στο θέατρο Παπαδημητρίου ένα χορόδραμα το οποίο παρουσίασε το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας Βασιλικού. Όλοι και όλα ήταν ονειρεμένα και προκάλεσαν το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα, όσων παρακολούθησαν την παράσταση. Εμείς θέλουμε να συγχαρούμε τους συντελεστές  και να τους ζητήσουμε να συνεχίσουν με αυτή την ποιότητα να προσφέρουν στα πολιτιστικά. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήρε την νίκη με αντίπαλο την ΚΟΡΙΝΘΟ στο Στάδιο Χαλκίδας και .....
πλέον κοιτάζει την επόμενη αγωνιστική. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά να ξέρουν πως αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι πολύ μακρύ και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Τα προβλήματα δεν θα τελειώσουν μ΄ αυτή την νίκη, ούτε οι 4 βαθμοί θα σώσουν την κατάσταση. Το πρωτάθλημα έχει 22 αγωνιστικές και πέρασαν μόνο οι δύο, οπότε οι επόμενες 20 είναι οι δυσκολότερες. Για την παρουσία του κόσμου, θα γράψουμε αργότερα. Τώρα θα γράψουμε απλά πως τελικά δεν ισχύει αυτό που κάποιος έγραψε "έβαλαν τον Λύκο να φυλάξει τα πρόβατα"!!! Δεν ισχύει, αφού οι ποδοσφαιριστές σε δύο αγώνες απέδειξαν πως δεν είναι πρόβατα, αλλά είναι κι αυτοί λύκοι, έχοντας προπονητή τον Δημήτρη Λύκο.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας για μία ακόμη αγωνιστική δεν τα κατάφερε με αντίπαλο το ΑΙΓΑΛΕΩ και έμεινε χωρίς βαθμό σε δύο αγώνες, ενώ έχει δεχθεί 5 γκολ και δεν βρήκε δίχτυα. Κακό ξεκίνημα για την ομάδα, αλλά πιστεύουμε πως οι επόμενες δύο αγωνιστικές θα δείξουν αν η ομάδα μπορεί να ελπίζει. Έχουμε γράψει την άποψή μας και επιμένουμε σ΄ αυτή. Οι διοικούντες την ομάδα θα πρέπει να κάνουν κάτι τώρα, εκτός κι αν πέταξαν λευκή πετσέτα, πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
- Στην Α΄ Κατηγορία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική με τον ΛΗΛΑ και τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ να χάνουν στην έδρα τους από ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και ΑΙΔΗΨΟ αντίστοιχα, ενώ ΑΡΤΑΚΗ, ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΗ και ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ ξεκίνησαν με νίκες, ενώ αντίστοιχα την ήττα γνώρισαν εκτός έδρας  ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και ΩΡΕΟΙ.