Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Πληρώνουν το χαλαρά..

Φαίνεται πως κάποιοι "το χαλαρά" δεν το εκτιμούν και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν για να εξασφαλίσουν το βλακώδες "ΕΓΩ" τους, αλλά και να παριστάνουν τους κάποιους που δεν είναι, αλλά θα ήθελαν να είναι.
Στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο θα πρέπει να καταργηθεί το χαλαρά και να εφαρμοστούν οι κανόνες.
Θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός του ενός προς τον άλλον και φυσικά να καταλάβουν ΟΛΟΙ, πως χρήσιμοι είναι, αλλά όχι και αναντικατάστατοι.
Εμείς θα γράψουμε καθαρά την άποψή μας ....
και ας τους φωτίσει όλους ο Θεός.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και η Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να βρούνε τρόπο, ώστε το μεγάλο ψάρι να μην τρώει το μικρό. Αν παρακολουθήσει κανείς τους ορισμούς διαιτητών θα καταλάβει πολλά. Αν πάρει κάποιος τα διάφορα κωλύματα που δηλώνουν διαιτητές και γίνονται εύκολα δεκτά θα καταλάβει τι συμβαίνει.
Κάποιοι επιλέγουν και δεν πάνε όπου πρέπει. Δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά οι απαιτήσεις τους γίνονται δεκτές, επειδή απλά δεν υπάρχει επαρκής αριθμός διαιτητών.
Στην διαιτησία είναι φανερό πως υπάρχουν οι βεντέτες και οι άλλοι. Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι απαξιούν να πάνε στις ενημερωτικές συναντήσεις και φυσικά είναι αυτοί που στο τέλος κάνουν τα τραγικά λάθη.
Η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να το πάρουν αλλιώς και να μην κάνουν χάρες σε κανέναν. Αν δεν το κάνουν και συνεχίσουν "το χαλαρά" τότε θα έρθουν και τα χειρότερα.
Κυρίες και κύριοι, υπάρχουν σοβαροί διαιτητές και όχι μόνο οι καλαμοκαβαλάρηδες.
Δώστε ευκαιρίες και στα νέα παιδιά και δεν είναι δικαιολογία για να μην τους δώσετε ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες.
Στο κάτω κάτω, τι καλό είδατε από αυτούς που με κάποιον τρόπο βρέθηκαν ψηλά;
Αυτοί κάνουν τα τραγικά λάθη, για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο.
Τελειώστε λοιπόν το χαλαρά και πάμε με τους κανόνες.