Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Να ξεκινήσουμε στέλνοντας την καλημέρα μας στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι παρά τις δυσκολίες στάθηκαν στο ύψος τους και μας έβαλαν όλους στην θέση μας. Είμαστε βέβαιοι πως αυτά τα παιδιά την Κυριακή θα κερδίσουν τον Χαραυγιακό και θα κάνουν το καθήκον τους. Δεν θα γράψουμε σήμερα τίποτα, απλά θα...
θυμίσουμε σ΄ αυτούς που ήταν στην Γενική Συνέλευση πως έχουν υποχρέωση να κάνουν κάτι γι΄ αυτά τα παιδιά. Για την Γενική Συνέλευση και τα όσα ακούσαμε εκεί, θα γράψουμε την Δευτέρα.
- Μια ακόμη αναίρεση είχαμε από αντιεισαγγελέα  του Αρείου Πάγου για την απόφαση παραπομπής παραγόντων του ποδοσφαίρου, αφού φαίνεται πως η δικαιοσύνη δεν θέλει να κατηγορήσει άδικα 27 ανθρώπους, κάτι που επιθυμούν εδώ και χρόνια οι εξυγιαντές και ο Συριζαίος υπουργός αθλητισμού.
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου για μια ακόμη φορά δικαιώνεται, αλλά αυτή η δικαίωση ενοχλεί αυτούς που τον θέλουν στο σκαμνί, για να μην τον έχουν στα πόδια τους
- Ηρεμήστε κύριοι. Δεν είναι ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς αυτός που προσπαθεί να στήσει ψηφοδέλτιο απέναντι σ΄ αυτό του Παπακωνσταντίνου για τις εκλογές στην ΕΠΣΕ. Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ο κ. Ψαθάς και το υπογράφουμε. Άλλοι είναι αυτοί που προσπαθούν και σπάνε "ΚΟΚΑΛΑ", αφού έχουν και τις ευλογίες - παραινέσεις της κυρίας. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως, αλλά πέφτει συνεχώς σε κενά αέρος.
Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν και όπως σας έχουμε γράψει, από Δευτέρα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα.