Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Ηρεμήστε λιγάκι όλες και όλοι, αφού για όλα υπάρχει μια απάντηση. Της Καλαμάτας έγινε χθες στην Χαλκίδα και οι φων΄πες κάποιων ακούσθηκαν μέχρι το Λευκαντί!!!!! Γιατί όμως; Γιατί η "μαύρη θύελλα" βρέθηκε να κάνει προπόνηση στο Στάδιο της Χαλκίδας και αυτό εξόργισε μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού όπως λένε, η ομάδα τους δεν έκανε προπονη΄ήσεις εκεί για να μην χαλάσει το γήπεδο και το στάδιο δόθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας. Κύριοι ηρεμήστε. Πιστεύουμε πως θα δοθούν απαντήσεις για όλα. Υπομονή. Την....
Δευτέρα θα ενημερωθούμε και φυσικά θα πάρουμε θέση για το θέμα. Ούτε απλό είναι ούτε και πρέπει πριν πάρουμε τις γνώμες και των υπευθύνων να γίνουμε κατηγορηματικοί.
- Σήμερα παίουν ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ και ευχόμαστε να κερδίσουν και οι δύο. Εύκολοι αγώνες δεν υπάρχουν και πρέπει οι ομάδες μας να προσέξουν, τον ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ και την ΚΑΛΛΙΘΕΑ αντίστοιχα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίει στο Στάδιο της Χαλκίδας και πρέπει ο κόσμος να πάει να δει τον αγώνα.
- Εμείς έχουμε άποψη για τις εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την έχουμε γράψει. Δεν θέλουμε σήμερα να την επαναλάβουμε, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα μιλήσουμε όπως πρέπει όταν εμείς θεωρήσουμε πως είναι η κατάλληλη ώρα και τότε πολλοί θα καταπιούν την γλώσσα τους για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και ίσως συμβούν και τώρα.
- Έχουμε αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σήμερα και μάλιστα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Ψυχραιμία  να ευχηθούμε σε όλους και όλα να πάνε καλά. Το γράφουμε γιατί μάλλον σήμερα κάποιοι για να καλύψουν τα δικά τους λάθη θα τα φορτώσουν σε άλλους. Ανάψτε κανένα κεράκι σε καμιά εκκλησία και όλα θα πάνε καλά, αφού όπως λέει ο λαός, εσάς μόνο ένα θαύμα θα σας σώσει......