Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σήμερα, αύριο και για πάντα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι διοικητικά και οικονομικά στην χειρότερή του φάση.
Οι εκάστοτε διοικήσεις φρόντισαν να απαξιώσουν την ομάδα και να απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Απέμειναν ν΄ αποφασίζουν και να ψηφίζουν διοικήσεις οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι.
Δεν ήταν ποτέ περισσότεροι από 30 - 40 άνθρωποι. Δεν τους κατηγορούμε αλλά έχουν ευθύνες. Μπορεί να αγαπούν την ομάδα, αλλά δεν είναι δυνατόν τόσο εύκολα να την παραδίδουν σε διοικήσεις οι οποίες ήταν δεδομένο πως δεν....
θα τα κατάφερναν.
Η λύση είναι μία.
Τώρα τον λόγο πρέπει να έχει ο κόσμος.
Χρόνια μιλούν και διοικούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτοί που πίστευαν πως τα ξέρουν όλα και πως μπορούσαν να τα καταφέρουν χωρίς τον κόσμο.
Απομακρύνθηκαν ακόμη και τα παιδιά που πήγαιναν στο γήπεδο και είχαν τα πανό τους και την διάθεση να φωνάζουν συνθήματα και να ενισχύουν την ομάδα σε αγώνες εντός και εκτός έδρας.
Είχαν τις απόψεις τους, με τις οποίες κι εμείς πολλές φορές δεν συμφωνούσαμε, αλλά έδιναν ζωή και βοηθούσαν την ομάδα. Τους διώξαμε κι αυτούς και η ομάδα έμεινε με ελάχιστους φιλάθλους οι περισσότεροι από τους οποίους πήγαιναν στο γήπεδο με προσκλήσεις και φυσικά ούτε φώναζαν υπέρ της ομάδας!!!!
Τέλος με τα λόγια λοιπόν.
Ας περάσουμε στις πράξεις.
Όσοι περιμένουν να εμφανισθεί κάποιος και να ρίξει στο τραπέζι 100.000 ευρώ ας μην πάει καλύτερα στην Γενική Συνέλευση.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωράνε ΟΛΟΙ και πρέπει ΟΛΟΙ να δηλώσουν πως θα εργασθούν για την ομάδα τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες.
Προτάσεις θα υπάρξουν, αλλά θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι γενικές και αόριστες.
Θα πρέπει οι προτάσεις να έχουν αρχή, μέση και τέλος.
Η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να προχωρήσει στην έγκριση μιας πρότασης η οποία θα ανάβει κάποιο φως για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα ζωντανέψει και πάλι την ελπίδα.
Όποιος επιχειρήσει να κάνει κινήσεις που αυτή την ώρα θα αποδυναμώσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα τον σπρώξουν στο κενό, θα πρέπει να αντιμετωπισθεί ως εχθρός της ομάδας.
Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να συνεχίσουν για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να είναι ξεκάθαρη.
Δεν φεύγει κανείς από την ομάδα και δεν θ΄ απουσιάσει κανείς από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την νέα διοίκηση.
Όποιος το επιχειρήσει, θα βρεθεί απέναντι στους κανονισμούς και αυτό δεν τον εξυπηρετεί.
Η Γενική Συνέλευση δεν θα απαλλάξει κανέναν από τίποτα.
Παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να σεβαστούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κανείς δεν θέλει να τιμωρήσει κανέναν. Κανείς δεν θέλει να χάσουν τα λεφτά τους, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Το ξαναγράψαμε. Όποιος θελήσει να φύγει, θα φύγει ως φίλος μετά τις 6 Ιανουαρίου. Όποιος εκβιαστικά το επιχειρήσει πριν από αυτή την ημερομηνία θα εκτεθεί και θα βρεθεί χαμένος.
Αποχή και απεργία ή προσπάθεια ώστε με δικαιολογίες να μην βοηθήσει κάποιος την ομάδα, δεν πρέπει να περάσουν και η νέα διοίκηση θα πρέπει να είναι αμείλικτη.
Αν η απερχόμενη διοίκηση δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της, η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα.
Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να απειλεί, να εκβιάζει και να επιχειρεί να γίνει η αιτία να διαλυθεί η ομάδα. Φυσικά την αφορμή την έδωσε η διοίκηση και οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές έχουν δίκιο και θα το βρούνε, με την προϋπόθεση πως δεν θα βουλιάξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.