Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ - Α.Ε.Λ. 0-3
ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Κ17 3-0 ΤΟΝ ΑΟ ΚΥΖΙΚΟ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ
                             
Νίκη για την ομάδα μας σε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Θύελλας Κοντοδεσποτίου με 3-0.
Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι της, με ένα πρώτο ημίχρονο με μια όχι καλή κυκλοφορία,  προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν καλή με την αντίπαλη άμυνα να αντιδρά σωστά και ο αντίπαλος τερματοφύλακας Κεχριώτης  δύο φορές είπε όχι σε φάσεις για γκολ,  όπως  ....
την ίδια τελική κατάληξη  είχε και το δυνατό σουτ του Τζάνου στο 42΄με την συνέχεια της απόκρουσης από τον Κεχριώτη να βρίσκει η μπάλα ρο οριζόντιο δοκάρι.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα η γηπεδούχος ομάδα έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά ο Λεοντής αντέδρασε σωστά κρατώντας το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο η  ομάδα μας είχε καλύτερο πρόσωπο ανέβασε ταχύτητα βρήκε περισσότερους κενούς χώρους, και με καλύτερη κυκλοφορία πίεσε τον αντίπαλο που σε αντεπίθεση θα μπορούσε να είχε  ανοίξει και το σκορ στο 70΄ αλλά το δυνατό σουτ  του Γκούμα μόνος απέναντι από τον Λεοντή πήγε άουτ.                                        Στο 78΄η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία προσπάθεια του Τζάνου, και έξι λεπτά αργότερα ο Ζάνιος έκανε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 0-2.
Το γκολ αυτό έδωσε την σιγουριά της νίκης για την ομάδα μας και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μικράκης έκανε το 0-3 μέσα σε πανηγυρισμούς για την ομάδα μας, που βελτίωσε και άλλο με την νίκη αυτή την βαθμολογική της θέση.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Ρουμπή, Περιβολάρη και Ρέτσα.

ΑΕΛ: Λεοντής Αθ., Χαλιώτης, Μαϊσογλου( 82΄Νάνος) Μακ Κόλλιας, Ζάνιος (88΄Λαμπρόπουλος), Ρουμελιώτης, Πόγκας,  Τόγκος (90′ Μπασούκος), Παπαγεωργίου, Τζάνος, Παπασχόλης ( 61΄Μικράκης).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Λουκισίων  την Κυριακή  9/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Λουκισίων.
Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε  η ομάδα Κ17 (Νέων)στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κερδίζοντας με 3-0 την ομάδα του ΑΟ Κύζικου Ν.Αρτάκης.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παπαγεωργίου,Παναγιώτου και Ζάνιος.