Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Το θέμα του Σαββατοκύριακου ήταν το γιατί ο ΔΟΑΠΠΕΧ έδωσε το Στάδιο της Χαλκίδας στην ομάδα της Καλαμάτας για λίγη ώρα το Σάββατο, ώστε να κάνουν ένα χαλάρωμα πριν από τον αγώνα της Κυριακής με το ΥΠΑΤΟ στο Σχηματάρι!!! Στην πυρά έριξαν τον κύριο Γκούνη τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ, αφού έτυχε ο ίδιος να έχει καταγωγή από την Καλαμάτα. Το θέμα μας λοιπόν είναι το γιατί το έδωσε. Η απάντηση είναι απλή. Πολύ απλή. Αν ο προπονητής της Καλαμάτας ζητούσε  από τον προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάτι τέτοιο, ΝΑΙ θα ...
του έλεγε.
Αν ο πρόεδρος της Καλαμάτας το ζητούσε από  τον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πάλι ΝΑΙ θα του έλεγε κι αυτός.
Αν κάποιος τηλεφωνούσε σ΄ έναν δημοσιογράφο της Εύβοιας και του ζητούσε να μεσολαβήσει για το γήπεδο ΝΑΙ θα λέγανε όλοι.
Κύριοι, αλήθεια γιατί δεν ξεσηκωθήκαμε όταν κάποιοι έδιωχναν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το γήπεδο των Αλατσάτων που του είχε παραχωρηθεί για προπονήσεις; Γιατί τόσο καιρό δεν αντιδράσαμε αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάνει προπόνηση σε μια πλευρά του γηπέδου των Αλατσάτων;
Ας μη γελιόμαστε. Είναι πολλά τα προβλήματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μεγάλο το άγχος.
Εντάξει να φορτώσουμε το θέμα του γηπέδου στον ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά για όλα τ΄ άλλα δεν φταίει ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Φταίμε όλοι αυτοί οι οποίοι "σκοτώσαμε" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κρύβουμε τις ευθύνες μας.
Η ομάδα της Καλαμάτας ζήτησε το γήπεδο. Αν δεν υπήρχε γήπεδο θα πήγαινε αυθημερόν την Κυριακή στο Σχηματάρι για τον αγώνα. Της παραχωρήθηκε το γήπεδο και ήρθε για διαμονή σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας το Σάββατο. Που είναι το κακό; Κέρδος είχε η Χαλκίδα.
Το αν το γήπεδο είναι χωράφι ή όχι δεν φταίει σίγουρα η ομάδα της Καλαμάτας.
Να το κλείσουμε το θέμα εδώ. Την διαχείριση του Σταδίου την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και κανείς άλλος.
Τα προβλήματα με το Στάδιο είναι πολλά και όχι σημερινά. Χρόνια τώρα τα λένε και τα γράφουν όλοι. Δεν είναι το πρόβλημα η μια προπόνηση της Καλαμάτας ή κάποιας ομάδας.
Θα το ξαναγράψουμε και πάλι. Τα προβλήματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, έπνιξαν τους πάντες και βρήκαμε ευκαιρία να εκτονωθούμε!!!
Φίλες και φίλοι, ξέρετε όλοι σας, πως η σχέση μας με τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την κυρία Ζλακώνη, είναι χρόνια τώρα στο να μην λέμε ούτε καλημέρα, οπότε δεν μπορείτε να μας πείτε κάτι. Δεν στηρίζουμε κανέναν.
Η αλήθεια είναι πως ΟΛΟΙ θα λέγαμε ΝΑΙ στην Καλαμάτα, αν ζητούσε να μεσολαβήσουμε, για να έχει το γήπεδο για μια προπόνηση.