Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες κι όσους γιορτάζουν σήμερα.
- Πάλι τα ίδια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πάλι αποχή από τις προπονήσεις δήλωσαν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές και έδωσαν ραντεβού στην Γενική Συνέλευση!!! Ας μην θυμώσουν, αλλά πρέπει να ξέρουν πως στην ΓΣ δεν συμμετέχουν.....
ποδοσφαιριστές και προπονητές. Θα πρέπει επίσης να ξέρουν πως την διοίκηση θα μπορούσαν να την συναντήσουν στα γραφεία της ομάδας και όχι στην Γενική Συνέλευση. Αγαπητοί προπονητές και ποδοσφαιριστές, είναι πλέον συνήθεια και μάλιστα κακή συνήθεια, να γίνεται αποχή στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Κύριε Κοντσιλίδη περαστικά σας.
- Οι χειροκροτητές τώρα υπερασπιστές των ποδοσφαιριστών και των προπονητών για δημόσιες σχέσεις!!! Φίλες και φίλοι στο ίδιο έργο θεατές. Εμείς δεν "στηρίζουμε" κανέναν γιατί δεν έχουμε την ικανότητα να κάνουμε κωλοτούμπες. Αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια δεν λένε και δεν γράφουν την αλήθεια, συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους. Εμείς δεν τους ακολουθούμε.
- Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Δημάρχου κυρίου Ψαθά. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει στις Εθνικές Εκλογές οι οποίες κατά την άποψή μας θα διεξαχθούν πριν από τις δημοτικές, αλλά θα πέσουν όλοι στον αγώνα για να κερδίσουν τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων!!!! Πριν λίγες μέρες οι υπουργίνες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα Ψαχνά και έκοψαν την κορδέλα για το Αστυνομικό Τμήμα στην Καστέλλα.
- Τι θα στηρίξει η κυρία Βάκα την Β΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών; Η ερώτηση από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του κυρίου Παγώνη!!! Την παράταξή της φυσικά κύριε. Να δούμε τι θα ψηφίσει ο κύριος Παγώνης, αν τον αφήσει εκτός ο κ. Καθαροσπόρης!!!
- Στο δήμο Κύμης Αλιβερίου αγρίεψαν πολύ τα πράγματα σε επίπεδο επικοινωνιολόγων. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα έχουμε τις ανακοινώσεις για το ποιος πάει μ ποιον!!!!