Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Κύμης ΑΛΙΒΕΡΊΟΥ

Θα ήμουν ο τελευταίος που θα ήθελε να υπερασπισθεί τον συνεργάτη του δημάρχου κυρίου Μπουραντά στο γραφείο τύπου, τον κύριο Νίκο Αγγελή ο οποίος κατά καιρούς μ΄ έχει στολίσει κανονικά. Αυτό όμως έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός και με τον τρόπο που ο καθένας έχει για να περάσει τα μηνύματά του ή να υπερασπιστεί κάποια πολιτική ή κάποιους πολιτικούς.
Ο κ. Βαγγέλης παραιτήθηκε για λόγους αξιοπρέπειας όπως είπε, αφού δεν τον προστάτεψε ο κ. Μπουραντάς και δεν απομάκρυνε τον κ. Αγγελή από την θέση του αφού....
είχε ενημερωθεί για υβριστική ανάρτηση του, στο προσωπικό του blog.
Κυρίες και κύριοι, την ευθύνη για τους συνεργάτες του την έχει ο δήμαρχος και όχι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Μια ερώτηση προς τον κύριο Αμπελιώτη. Κύριε Αμπελιώτη, τώρα γνωρίσατε τον κύριο Αγγελή και τα σχόλιά του;
Όταν έγραφε τα όσα έγραφε για άλλους δημοτικούς συμβούλους ή δημοτικές παρατάξεις δεν ενοχλούσε κανέναν;
Ας κοιτάξει ο καθένας πως δυστυχώς χρησιμοποιεί τους ανθρώπους της ενημέρωσης κι ας μην βλέπει μόνο τα παπαγαλάκια των άλλων.
Ο κ. Αγγελής έχει τον δικό του τρόπο και το δικό του αναγνωστικό κοινό. 
Ο κύριος Αμπελιώτης "τον άντεξε" όταν σχολίαζε άλλους, αλλά δεν τον άντεξε όταν σχολίασε τον ίδιο;;;
Κυρίες και κύριοι εκεί στον δήμο Κύμης Αλιβερίου, εμένα δεν μ΄ ενοχλεί καθόλου η παρουσία του κυρίου Αγγελή ως συνεργάτη του κυρίου Μπουραντά.
Να συνεχίσει στην δουλειά του.
Ο κύριος Αμπελιώτης έτσι κι αλλιώς δεν θα συνέχιζε με τον κύριο Μπουραντά όπως και άλλοι.
Ο κάθε άνθρωπος της ενημέρωσης που βρήκε να βγάλει τ΄ απωθημένα του προς τον κύριο Αγγελή, κάνει λάθος, γιατί δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο καθένας "υποστηρίζει, αυτόν που τον στηρίζει"!!!!
Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου έχει πολλά προβλήματα και πάντως το πρόβλημα δεν είναι ο κύριος Αγγελής.