Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Τελειώσαμε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες κάτι δεν πάει καλά.
Δεν είναι δυνατόν κάθε 6 μήνες να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε και δεν βλέπουμε.
Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή πέρα από τα τυπικά, ανακοινώσεις - δελτία τύπου, δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτή η ανάρτηση θα είναι η τελευταία.
Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε όλα αυτά που συμβαίνουν εξ αιτίας της ανευθυνότητας κάποιων.
Αν την Παρασκευή δεν δοθεί λύση στην ομάδα, τότε θα....
επανέλθουμε και με στοιχεία θα προχωρήσουμε σε σχόλια.
Είμαστε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι με τους δήθεν διοικούντες όλων των τελευταίων χρόνων, ούτε με τους προπονητές, ούτε με τους ποδοσφαιριστές, ούτε με επιχειρηματίες, ούτε με τους δήθεν Χαλκιδάρες
Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι αύριο ο πρόεδρος της ομάδας. Είδαμε τι έγινε με τους 8 τελευταίους προέδρους και τώρα θα πάμε στον 9ο από την εποχή Ταρνανά μέχρι σήμερα.
Εμείς είχαμε και έχουμε πρόταση για την ομάδα και μπορούμε να την υποστηρίξουμε, με μία προϋπόθεση. Η ομάδα να μπει σε νέες υγιείς βάσεις και να μην λειτουργεί ως απαξιωμένο ίδρυμα και καταφύγιο για κάποιους.
Δεν έχουμε όμως την διάθεση να υποκύψουμε σε απειλές σε συκοφαντίες και άλλα σχετικά και να κάνουν κουμάντο διάφοροι κύριοι οι οποίοι δεν ματώνουν οικονομικά για την ομάδα, αλλά είναι απλά οι χειροκροτητές της κάθε νέας διοίκησης, για λίγο και μετά να γίνονται οι υβριστές τους.....
Θα βρούνε την λύση αυτοί που χρησιμοποιούν την ομάδα για τον εαυτούλη τους, όπως την βρίσκουν πάντα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν θα επανέλθουμε στο θέμα.
Όποιος θέλει την βοήθειά μας, ας μας το πει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος!!!
(Έχει κι άλλα τμήματα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;)   

«Με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της ομάδος οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν ότι λόγω των βιοποριστικών προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν (αναγκαιότητες σπίτια ,διατροφή, οδοιπορικά) θα απέχουν από τις προπονήσεις έως την Παρασκευή όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση όπου θα εμφανιστούν σύσσωμοι σε αυτή. 
Ανάλογα με το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης θα καθοριστεί και η συνέχεια η μη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η λέξη υπομονή κατάντησε αηδία».