Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τα έχουμε ακούσει όλα και δεν περιμένουμε ν΄ ακούσουμε κάτι διαφορετικό. Εδώ και χρόνια έρχεται η διάλυση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιοι έρχονται  και είναι η μοναδική λύση. Ή αυτοί ή η διάλυση!!
Δεν συμφωνούμε γιατί απλά έχει αποδειχθεί πως όποιοι ήρθαν ως σωτήρες και ως η μόνη λύση, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ή για να γράψουμε όλη την αλήθεια, σπρώχνουν την ομάδα στο πουθενά.
Τα έχουμε γράψει όλα, αλλά κάποιοι και είναι πολλοί, δεν .....
θέλουν να τα καταλάβουν.
Αυτοί που σήμερα περιμένουν να πάρει σάρκα και οστά η πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου, είναι αυτοί που τον έβριζαν χυδαία πριν λίγα χρόνια.
Κυρίες και κύριοι, μακάρι αυτή την φορά όλα να πάνε καλά.
Έχουμε όμως την άποψη πως πρέπει για να γίνει μια νέα αρχή, θα πρέπει να μάθει ο κόσμος ΟΛΗ την αλήθεια. Τότε και μόνο τότε θα εμπιστευθεί ο κόσμος την ομάδα και την διοίκησή της.
Αν αυτό δεν συμβεί τίποτα δεν θ΄ αλλάξει.
Επειδή διαπιστώσαμε πως μας λένε την μισή αλήθεια, δεν θα πάρουμε θέση και φυσικά δεν θα γράψουμε πως αν η πρωτοβουλία Παπακωνσταντίνου, πέσει στο κενό, η ομάδα θα διαλυθεί.....
Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση μια ακόμη περαστική διοίκηση.
Δεν θα θέλαμε με τίποτα, μια διοίκηση η οποία θα πει 10 πράγματα και δεν θα κάνει τίποτα.
Αυτοί που θα πάνε την Παρασκευή να ψηφίσουν την νέα διοίκηση, θα είναι οι ίδιοι, που πήγαν και στήριξαν και την απερχόμενη διοίκηση, και την πρώην και την τέως. Οι ίδιοι λίγοι, ψηφίζουν πάντα και πιστεύουν πως κάνουν το καλύτερο!!!
Ας κάνουν λοιπόν για μια ακόμη φορά "το καθήκον τους", αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν και ευθύνες για τις όποιες αποφάσεις τους.
Σήμερα είναι Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι σήμερα επίσημα δεν υπάρχει κάτι.
Τα όσα μαθαίνουμε ο καθένας, δεν είναι και σίγουρο πως θα συμβούν.
Όπως όλα δείχνουν, την Παρασκευή θα κληθούν τα μέλη να πούνε ένα ΝΑΙ, αν τελικά πούνε ΝΑΙ οι επιχειρηματίες.