Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Πρώτο θέμα και σήμερα τα όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα όσα θα συμβούν μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε αυτά που πρέπει και να μην υπολογίσουμε τις αντιδράσεις. Τι συνέβη για μια ακόμη φορά;
Ανέλαβαν το Καλοκαίρι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ άνθρωποι οι οποίοι για διάφορους λόγους, δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα και αυτοί ήταν η παρέα του κυρίου Μίλερ και άνθρωποι οι οποίοι ήταν στην προηγούμενη διοίκηση και οι οποίοι είναι προφανές πως ήθελαν να....
βάλουν μπροστά τον κ. Μίλερ ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν στην Ελλάδα και δεν θα είχε πρόβλημα αν του φόρτωναν την όποια αποτυχία, αφού κάτι τέτοιο είχε φορτωθεί και στην Καρδίτσα και αλλού.
Ευθύνες πλέον και μάλιστα σοβαρές είναι όλοι αυτοί οι οποίοι για δικούς τους λόγους στήριξαν και ψήφισαν αυτούς που ψήφισαν και φτάσαμε στο σήμερα.
Στην συνέχεια κι ενώ υπήρχαν προτάσεις, ΟΛΟΙ περίμεναν και είχαν δεδομένο πως κάποιοι επιχειρηματίες θα αναλάμβαναν την ομάδα και όλα θα πήγαιναν καλά. Την πάτησαν.
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου Γιάννης θέλησε να βοηθήσει ώστε να βρεθεί λύση και πίστεψε σ΄ αυτούς τους επιχειρηματίες. Αυτή η πρωτοβουλία δεν βρήκε ανταπόκριση και οι επιχειρηματίες είπαν τελικά όχι την Δευτέρα το βράδυ, ενώ μέχρι την Κυριακή το βράδυ έλεγαν πως όλα πάνε καλά και θα αναλάβουν την ομάδα.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, εσείς κάνατε αυτό που μπορούσατε, αλλά δεν έπρεπε να τους πιστέψετε. Είχαν δώσει και στο παρελθόν δείγματα γραφής. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τον σώζει κανένας επιχειρηματίας. Αυτή η ομάδα δεν θέλει κάποιους λεφτάδες και ατσαλάκωτους. Δεν θέλει ανθρώπους οι οποίοι ναι μεν έχουν λεφτά, αλλά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.
Τον κόσμο του θέλει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καλή οργάνωση.
Κυρίες και κύριοι να τελειώνουμε.
Θα βρεθούν 10 άνθρωποι οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν τα θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ομάδα δεν θα χαθεί.
Βρισκόμαστε 2 αγωνιστικές πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές και ο Ιανουάριος είναι μήνας των μεταγραφών. όλα λοιπόν μπορεί να διορθωθούν, αρκεί η απερχόμενη διοίκηση να μην "πουλήσει' την ομάδα.
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.
Κάποιοι δεν θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φροντίζουν να βάζουν τρικλοποδιές.
Είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια, έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να φτάσει η ομάδα στην απαξίωση.
Είναι αυτοί οι οποίοι έβαλαν τα μεγάλα μέσα και πίεσαν τους επιχειρηματίες, ώστε να μην βοηθήσουν την ομάδα.
Είναι αυτοί οι οποίοι ήθελαν και θέλουν μαγαζάκι τους την ομάδα.
Είναι αυτοί οι οποίοι ενώ είναι μέλη της διοίκησης της ομάδας καταλήγουν στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ο ένας καταθέτει μηνύσεις και αγωγές εναντίον του άλλου!!!
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι χρόνια τώρα το θύμα στα χέρια πολιτικών και παραγόντων οι οποίοι πίστευαν και πιστεύουν πως μπορούν να τον διαλύσουν.
Την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση πρέπει να πάρουν θέση ΟΛΟΙ και κανείς να μην επιχειρήσει να κλείσει στόματα.
Όποιος αντέχει αλήθειες, ας πάρει μέρος στην Γενική Συνέλευση. Όποιος δεν αντέχει ας "πάρει άδεια γιατρού" κι ας μείνει στο σπίτι του.

....σε λίγο περισσότερα