Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Οι δήμαρχοι & οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχει χαθεί το μέτρο.
Υποσχέσεις δίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και τι άλλο μπορούν να κάνουν, αλλά δίνουν υποσχέσεις και οι εν ενεργεία δήμαρχοι!!!
Απίστευτοι είναι αφού ενώ δεν έκαναν αυτά που έπρεπε εδώ και 5 χρόνια που είναι στην εξουσία, λένε πως θέλουν άλλα 4 χρόνια για να κάνουν τα πάντα.
Το Ληλάντιο είναι στην εγκατάλειψη και ο κ. Παγώνης, μας λέει πως θα κάνει έργο αν τον ξαναψηφίσουν οι δημότες!!!!! Οι δημότες δεν γουστάρουν αυτούς που θέλουν να γίνουν καθεστώς, χωρίς να κάνουν έργο και δεν πιστεύουν τίποτα. Ο δήμαρχος....
κύριος Παγώνης θα πρέπει να μας πει κάτι και επίσημα για τον κύριο Καθαροσπόρη και όχι απλά να τον κατηγορούν οι δικοί του στις παρέες.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο κ. Ψαθάς ξέχασε τα όσα υποσχέθηκε προεκλογικά και στηρίζει τα πάντα στην παρουσία του σε μνημόσυνα, γάμους και κηδείες και στα κεράσματα στα καφενεία και στις ταβέρνες. Προσπαθεί να περάσει το μήνυμα του νικητή και ότι παίζει χωρίς αντίπαλο. Το τι θα μπορούσε να είχε κάνει πιστεύουμε πως θα το πούνε και θα το αναδείξουν οι άλλοι υποψήφιοι.
Φίλες και φίλοι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι, θα πρέπει να αναδείξουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην κάθε περιοχή και να προτείνουν λύσεις.
Να ξεκαθαρίσουμε όμως πως οι δήμαρχοι θα κριθούν από το έργο τους και οι υποψήφιοι δήμαρχοι από το πρόγραμμά τους.