Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Σε λίγες μέρες.... παίρνουμε θέση

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, επειδή δεν μας αρέσουν κάποιες τοποθετήσεις κυρίων, οι οποίοι αύριο θα χτυπήσουν την πόρτα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία θα είναι κυβέρνηση, τους το γράφουμε από τώρα. Όποιος πάει κόντρα στις επιλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στα αυτοδιοικητικά, πρώτα θα εκτεθεί και μετά θα βρει και την πόρτα κλειστή.
Αυτό το κόμμα πλήρωσε ακριβά, τους τύπους που κοιτάζουν την αυτοπροβολή τους και τα συμφέροντά τους. Η Νομαρχιακή της ΝΔ στην Εύβοια, πρέπει να στείλει προς ....
κάθε κατεύθυνση το μήνυμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το θέλουν δεν το θέλουν θα έχει πλήρη ενημέρωση
Η ΝΔ δεν στηρίζει σε καμιά περίπτωση υποψηφίους που έχουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όποιου μπούνε σε τέτοια ψηφοδέλτια, λειτουργούν εκτός γραμμών του κόμματος και δεν θα μπούνε μετά σε καμία κολυμπήθρα.
Περιμένουμε τις ξεκάθαρες θέσεις βουλευτών και πολιτευτών και όχι μισόλογα για τους Δήμους ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ και ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.
Ιδιαίτερα οι κύριοι Κεδίκογλου και Μαρκόπουλος θα πρέπει να φροντίσουν για κάποιους κυρίους οι οποίοι είναι κοντά τους και λοξοκοιτάζουν.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στον δήμο ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ στηρίζει την κυρία Βάκα και στον Δήμο ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ στηρίζει την κυρία Γκόγκου. 
Το γράφουμε γιατί κάποιοι κάνουν πως δεν άκουσαν.
Φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε όπου θέλουν, αλλά την ίδια ώρα θα πρέπει να ξεχάσουν και τις όποιες κομματικές θέσεις έχουν, ακόμη κι αυτή του απλού μέλους.