Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Πάντα θα βρίσκονται αυτοί οι οποίοι θα δίνουν την ψήφο τους για την καρέκλα, για τον μισθό και για άλλα τα οποία μπορεί να τους προσφέρει η όποια εξουσία. Αυτοί είχαν βρεθεί εδώ και καιρό και ας έλεγε ο Τσίπρας χθες πως τόλμησε και πήρε το ρίσκο. Ποιο ρίσκο κύριε Τσίπρα; Δεδομένους τους είχατε και πήγατε εκ του ασφαλούς στην ψηφοφορία. Συνεχίστε λοιπόν ....
αλλά να ξέρετε πως τελειώνει ο χρόνος και θα μιλήσει ο λαός.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί λεφτά να μην είχε να πληρώσει προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά έχει να πληρώσει για να κάνει μεταγραφές και μένει να το δούμε. Το αν αυτό είναι σωστό ας το κρίνουν αυτοί οι οποίοι δηλώνουν έντιμοι, καθαροί, κύριοι και άλλα τέτοια. Χθες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε με 3 - 0 στην έδρα του από την ΑΡΤΑΚΗ στον ημιτελικό Κυπέλλου και φάνηκε το πόσο έχει απαξιωθεί η ομάδα. Κι όμως λίγοι κατάλαβαν πως αυτά δείχνουν την απαξίωση της ομάδας. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κυρίες και κύριοι ξέπεσε κι ας κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.

- Ο κ. Αντώνης Αυλωνίτης είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά ξέρει πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και μόνο αυτός. Πήγε αφού η διοίκηση δεσμεύτηκε να υλοποιήσει τις προτάσεις του και την Κυριακή θα είναι στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ.  Σήμερα έχει και την ονομαστική του γιορτή και να του ευχηθούμε χρόνια πολλά.

- Εκδικάσθηκε στον Άρειο πάγο η αναίρεση για την υπόθεση που αφορά και τον κύριο Παπακωνσταντίνου και τον κύριο Κάμπαξη και περιμένουμε την απόφαση, για να δούμε αν θα γίνει δεκτή η αναίρεση ή αν τελικά οι 28 παραπεμφθούν. Ευχόμαστε να τελειώσει αυτό το σήριαλ το οποίο  από εξυγιαντές και κυβερνητικούς.

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε χιόνια, οπότε όλα θα πάνε καλά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχουμε άλλα παρατράγουδα όπως αυτά της προηγούμενης αγωνιστικής.

- Το ότι κάποιοι αναγνωρίζουν τώρα πως ο κ. Φάνης Σπανός, η κυρία Βάκα και η κυρία Γκόγκου ετοιμάζουν δυνατά ψηφοδέλτια, μας ξεπερνάει, αφού λίγες μέρες πριν έλεγαν τα χειρότερα!!! Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί; Τώρα εσείς θέλετε να γράψουμε και το γιατί αλλάζουν οι καιροί, αλλά αυτό θα το βρείτε μόνοι σας.