Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ελεύθερος ο Γιώργος Τσαμαρης

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμαρης ανήκε μέχρι χθες στην οικογένεια του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά μάλλον σ΄ αυτή την οικογένεια υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια.
Ο Γιώργος Τσάμαρης τραυματίστηκε σε αγώνα της ομάδας της Αρτάκης και όχι μαζεύοντας ελιές ή πορτοκάλια στα χωράφια.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτό που πληροφορηθήκαμε, αλλά μας το επιβεβαίωσαν.
Δυστυχώς η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ αδιαφόρησε για τον Τσάμαρη και δεν κάλυψε ούτε τα έξοδα της θεραπείας του!!! Το αν πληρώθηκε ή όχι το ....
ξέρουν οι διοικούντες οι οποίοι εφαρμόζουν δικές τους πρακτικές. 
Ο Τσάμαρης δεν είναι χθεσινός και έχει περάσει από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και δεν θα μείνει χωρίς ομάδα.
Την διοίκηση της ΑΡΤΑΚΗΣ όμως δεν την τιμούν τέτοιες συμπεριφορές και φαίνεται πως κάποιοι φροντίζουν να τσαλακώνουν καθημερινά την εικόνα του προέδρου κυρίου Βαγιάννη, ο οποίος είχε δώσει άλλα δείγματα.
Τα πρόσωπα που δημιουργούν θέματα στην ομάδα είναι αυτά τα οποία "θα κόψουν" και το πρωτάθλημα από την ομάδα, για τους δικούς τους λόγους. Τα είχαμε επισημάνει αυτά, αλλά δεν άκουγε κανείς.
Κύριοι, στο ποδόσφαιρο  για να φτάσεις στις επιτυχίες πρέπει να έχεις και τύχη και να κοιτάς και προς τον Θεό. Κάντε  λοιπόν το σταυρό σας και τις προσευχές σας γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια, λέει ο λαός.
Ο Γιώργος Τσάμαρης δεν είναι ούτε καν γνωστός μας, αλλά πέρασε από τον ΛΗΛΑ και τον ξέρουμε ως τερματοφύλακα. Του ευχόμαστε να είναι καλά και καλή μεταγραφή να έχει.