Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.

- Το είδαμε κι αυτό το μεσημέρι της Δευτέρας. Πριν κάποια χρόνια ήταν ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος πήδηξε την μάντρα του ΑΛΤΕΡ και τώρα ένας άλλος ποδοσφαιρικός παράγοντας, αλλά της Εύβοιας πήδηξε τα κάγκελα και μπήκε σε χώρο Δημοτικού Σχολείου!!! Δεν γράφουμε ονόματα για να μην θίξουμε υπολήψεις, αφού ήθελε να συναντήσει την πρόεδρο!!!!! Πάντως δεν είναι γαύρος, ούτε χανουμάκι. Είναι βάζελος. Λέτε να τον καλέσει σε απολογία η ΕΠΣΕ;

- Να μην ανησυχεί κανένας κύριοι. Ο κύριος Βούλγαρης θα είναι υποψήφιος ...
με τον Καθαροσπόρη και δεν ισχύει η φήμη που κυκλοφόρησε. Απλά φροντίζει και λίγο τον προπονητή ο οποίος μάλλον ψιλοκρύωσε την Κυριακή στο Πάρκο του Λαού!!!!

- Κάποιοι μαζέψτε την γλώσσα σας γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς ποτέ δεν θα πούμε σε διαιτητή να παίξει υπέρ ή κατά μιας ομάδας. Δεν το κάναμε ποτέ μέχρι σήμερα και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον. Αν θέλαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο θα κάναμε για παράδειγμα κάτι, ώστε να μην σφυρίζει ο Κασομούλης σε παιχνίδια που θα θέλαμε ο διαιτητής να δώσει "τα σπόρια" στην ομάδα που εμείς συμπαθούμε. Και για να σας λυθούν οι απορίες, όσα παιχνίδια σφύριξε ο Κασομούλης ήταν το αποτέλεσμα αντίθετα από τις επιθυμίες μας!!! Δεν είναι αστείο. Ξέρουμε καλά την τακτική κάποιων. Αυτοί πάντα θα κάνουν παράπονα για τους διαιτητές, για να έχουν την εύνοιά τους. Εμείς προκαλούμε τον οποιονδήποτε διαιτητή να βγει και να πει αν έστω και μια φορά ζητήσαμε κάτι.

- Τι γράφαμε για παραιτήσεις; Να δούμε τώρα ποιο παπαγαλάκι θα γράψει πρώτο την είδηση, για να γελάσουμε. 

- Οι διοικούντες την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ξέρουν καλά πως δεν έχουμε καμία σχέση με ανθρώπους οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τους εκθέσουν. Δεν θέλουμε ούτε την σκιά τους να βλέπουμε γιατί χρησιμοποιούν την ΕΠΣΕ για να "υπάρχουν" και για τα συμφέροντά τους. Αυτούς τους τύπους δεν τους φοβόμαστε και όποτε θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν για να πάρουν την απάντηση.