Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Περιμένουμε όλοι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία και θα την μάθουμε, αφού πιστεύουμε πως η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα προχωρήσει σε ανακοίνωση. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα υπάρξουν τολμηροί, αν θα υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι θα θελήσουν να είναι απέναντι σ΄ αυτούς που δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που βρίσκονται, αλλά επειδή τους επιλέγουν κάθε φορά οι παράγοντες του ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Πληροφορίες μας λένε πως θα...
υπάρξουν αλλαγές στο ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα να έρχονται να αντικαταστήσουν κάποιους οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν για πολλούς και διάφορους λόγους.

- Τώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα έχει όλα. Έχει διοίκηση, έχει χρήματα, έχει προπονητές, έχει ποδοσφαιριστές και πάει για μια καλύτερη πορεία από αυτή που είχε μέχρι σήμερα. Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με όλα τα προβλήματά του, δεν είχε φτάσει στην ζώνη του υποβιβασμού. Να θυμίσουμε επίσης αυτό που λέει ο λαός, για το παρελθόν. Όποιος δεν έχει χθες ή φοβάται να μιλήσει γι΄ αυτό ή δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις γι΄ αυτό, δεν θα έχει και μέλλον.

- Πιστεύουμε στο Θεό και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δεν φοβούνται την κρίση του ή όπως λέμε, την Θεία δίκη. Δεχθήκαμε "παρατήρηση" από φίλο αναγνώστη για το θέμα του πρώην τερματοφύλακα του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ Τσάμαρη. Ο φίλος μας είπε πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά του είπαμε πως θα είναι έτσι, αν δεν υπάρξει επίσημη διάψευση. Εμείς επιμένουμε πως αυτές δεν είναι σωστές συμπεριφορές απέναντι σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι τραυματίστηκαν σε αγώνα της ομάδας τους. Υπομονή και θα δείτε πως θα ισχύσει αυτό που λέμε "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς".

- Φυσικά και θα πάει στον αγώνα με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ η ομάδα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, αφού όπως γράψαμε, μπορεί να έχει τα προβλήματά της, μπορεί να επιστρέφει στο τοπικό, αλλά το ταξίδι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ θα το ολοκληρώσει. Εμείς πιστεύουμε πως έτσι η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει και μια ελπίδα να συνεχίσει σε μια κατηγορία ερασιτεχνική μεν, αλλά ένα κλικ πάνω από το τοπικό, αφού οι εξυγιαντές επανέφεραν το θέμα της αναδιοργάνωσης των κατηγοριών. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ  ΕΡΕΤΡΙΑΣ.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ και ευχόμαστε να κερδίσει και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να καλέσουμε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα, σ΄ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα. Μπορεί να διαφωνούμε με το όλο σκηνικό που στήθηκε, μπορεί να διαφωνούμε με τον τρόπο που απαξιώθηκε η ομάδα, από όλους αυτούς που ακόμη και σήμερα θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως είναι οι σωτήρες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά η ομάδα αγωνιστικά πρέπει να στηριχθεί. 

- Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο διαιτητής κύριος Θανάσης Παπακυριάκος και σίγουρα τον θυμήθηκαν φίλοι και συνάδελφοί του διαιτητές και του έστειλαν τις ευχές τους.  Αυτό που δεν έκαναν πάντως ήταν το να βγάλουν μια ανακοίνωση ως Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και να κατήγγειλαν την επίθεση που δέχθηκε στο γήπεδο, από ποδοσφαιριστές και παράγοντες ομάδας. Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, δεν πρέπει να είσθε αδιάφοροι απέναντι στα κρούσματα βίας.  Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τους διαιτητές, αφού δεν υπήρξε από κανέναν η παραμικρή αναφορά στο θέμα, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.