Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

Αγώνας για το Κύπελλο Εύβοιας σήμερα στο Στάδιο Χαλκίδας και όλοι λένε πως φαβορί είναι ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει τα προβλήματά του και κανείς δεν γνωρίζει με ποιους ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί και αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τα κουράγια να παίξουν απέναντι στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι η είδηση που κυκλοφόρησε για τον προπονητή που θα είναι σήμερα στον πάγκο. Καλός ο κ. Δημήτρης Αϊνδιλής, αλλά δεν πρέπει να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το ότι ....
εγκατέλειψε την ομάδα μαζί με τον κύριο Λύκο πριν αυτή αποκτήσει διοίκηση. Δεύτερος λόγος είναι το ότι είναι αδερφός της προέδρου και σε καμία περίπτωση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα μπορεί να είναι οικογενειακή υπόθεση.
Αγαπητέ κύριε Αϊνδιλή την άποψή μας γράψαμε, για να δείξουμε πόσο επιπόλαια λειτουργεί αυτή η διοίκηση, η οποία απομάκρυνε τον γυμναστή ο οποίος κράτησε ζωντανή την ομάδα, μόνο και μόνο για να μην πληρώσει. Φυσικά δεν περιμένουμε ν΄ αλλάξει κάτι, αλλά ευχόμαστε εσείς να μην αποδεχτείτε την όποια πρόταση, γιατί αυτό δεν θα έχει καμία δικαιολογία.