Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες Κ14 (ΠΑΙΔΩΝ) και Κ16 (ΝΕΩΝ) της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στο ΕΝΩΣΙΑΚΌ.

- Σήμερα έχουμε τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου Εύβοιας ανάμεσα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στο δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

- Λένε πως η απόφαση της κυρίας Λίλιαν Ζλακώνη είναι να μην είναι .....
υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό, εκτός κι αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι.

- Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάνει τα πάντα για να απογοητεύσει και τους τελευταίους που δεν απαξίωσαν αυτή την ομάδα. Συνεχίστε κύριοι, αφού έχετε εξασφαλίσει και την στήριξη και την σιωπή πολλών.

- Καθυστερεί η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ για την προκήρυξη των εκλογών, αλλά τόση καθυστέρηση ούτε κάποιος διαιτητής δεν θα μπορούσε να κρατήσει. Φαίνεται πως η διοίκηση θέλει αντίπαλο και περιμένει κάποιος να θελήσει να διεκδικήσει την διοίκηση.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων θα έχουμε σύντομα μεγάλες κόντρες ανάμεσα στις παρατάξεις και όλοι περιμένουν να βγούνε πολλά άπλυτα στην φόρα.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων άρχισαν τα όργανα. Από την επόμενη εβδομάδα, θ΄ αρχίσουμε να κάνουμε αναφορά στα όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν σε κάθε κοινότητα.