Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Από το αποτέλεσμα θα κριθούν όλες και όλοι.
Τα λόγια δεν έχουν πλέον καμία αξία.
Δημιουργήθηκε ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο το αποτελούν μέλη τα οποία δεν είναι κάτι το νέο και τα οποία πρώτα θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις και μετά να ξαναμπούνε  στην διοίκηση.
Δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά δεν πρέπει να δώσουμε και συγχωροχάρτι σε κανέναν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να περιμένει κάτι, από ανθρώπους οι οποίοι κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον και σήμερα να λένε πως θέλουν να σώσουν....
τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Από ποιους και από τι θα τον σώσουν; Από τους εαυτούς τους;
Ας μη γελιόμαστε. Πολύ παραμύθι και όλα δήθεν.
Τώρα έχουμε και συνέντευξη τύπου.
Τι να πούμε εκεί;
Να χειροκροτήσουμε το νέο-παλιό ΔΣ;
Να δώσουμε χώρο στην διοίκηση ώστε να πείσει πολλούς να δώσουν χρήματα για να σωθεί η ομάδα;
Θα μιλήσει η πρόεδρος κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή;
Να ξεκινήσει από τις συστάσεις. Να μας συστήσει τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα, ώστε να δούμε τι άλλαξε και από ποιους θα ζητήσουν στήριξη.
Υπάρχουν στην διοίκηση μέλη τα οποία συμμετείχαν στην διοίκηση η οποία είχε πάρε δώσε οικονομικό με πρόεδρο ομάδας η οποία ανέβηκε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Υπάρχουν στην διοίκηση μέλη, τα οποία έβαλαν τρικλοποδιές στην τότε διοίκηση Καρυστινού,
Υπάρχουν στην διοίκηση μέλη τα οποία ήταν δίπλα σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, οι οποίες οδήγησαν την ομάδα εδώ που είναι σήμερα.
Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή ανέλαβε κάτι με το οποίο δεν είχε κάποια επαφή και φυσικά θα πρέπει να εξηγήσει κάποια πράγματα, αν θέλει να πείσει έστω και λίγους.
Κανείς δεν αμφισβητεί πως η ομάδα θα βρει κάποια χρήματα, αφού η προεκλογική περίοδος βοηθάει, αλλά θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.
Ο τίτλος "επιτροπή σωτηρίας" δεν κολλάει πουθενά, αφού δεν μπορεί να την αποτελούν αυτοί που οδήγησαν την ομάδα, εδώ που είναι σήμερα.
Την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επιβληθεί η σιωπή, γιατί αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις και δεν θα είναι ευχάριστες.
Πάνω από πρόσωπα είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και επιτέλους πρέπει όλοι να λένε αλήθειες.
Εμείς θα πάμε στην συνέντευξη τύπου και θα ζητήσουμε απαντήσεις μόνο από την πρόεδρο.