Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Αντώνης Βουρδανος

Την πραγματική εικόνα του καθενός κανείς δεν μπορεί να την κρύψει ή να την τσαλακώσει, όσο κι αν προσπαθήσει.
Ο Αντώνης Βουρδάνος είναι ένα πετυχημένο διοικητικό στέλεχος (οικονομικός και διοικητικός διευθυντής) και ο οποίος έχει βοηθήσει στο να βρούνε δουλειά αρκετοί άνθρωποι.
Δεν έχει εμπειρία στην πολιτική και αντιμετωπίζει τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χρήσιμος στον ....
τόπο του και στην κοινωνία γενικότερα. Είναι αγωνιστής και του αρέσουν τα δύσκολα.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλει να έχει καλή φυσική κατάσταση και επιλέγει τα δύσκολα σπορ για να το πετυχαίνει.
Αποδέχθηκε την πρόσκληση της υποψηφίας δημάρχου κυρίας Τζοβάνας  Γκόκου και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Διρφυων Μεσσαπίων.
Ο κ. Βουρδάνος δεν ανήκει στην κατηγορία των λαϊκιστών και δεν θέλει να μοιράζει υποσχέσεις όταν ξέρει πως δεν θα μπορέσει να τις κάνει πράξη.
Είναι αγαπητός όχι μόνο στην Μακρυκάπα που ει με την οικογένειά του, αλλά γενικότερα στα Μεσσάπια και την Δίρφυ και αυτό θα φανεί όταν θ΄ αρχίσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και των σταυρών προτίμησης το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.
Δεν είναι πολιτικός παλιάς κοπής και δεν θα στηρίξει τον προεκλογικό του αγώνα σε ψέματα, παραμύθια και σε χάιδεμα αυτιών. Με προτάσεις και πράξεις θα ζητήσει την στήριξη των δημοτών και αυτοί θα κρίνουν και θ΄ αποφασίσουν.