Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή.

- Να ξεκινήσουμε με τον "καλό μας φίλο" ο οποίος βγάζει καθημερινά κακία εναντίον μας, επειδή έτσι απλά υπηρετεί την γραμμή αυτών που θέλουν να μην μας έχουν στα πόδια τους, στις Δημοτικές εκλογές, γιατί ξέρουν πως θα τους κερδίσουμε. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μας αρέσει αυτό που συμβαίνει, γιατί όποιος πονάει, βγάζει κραυγές και φαίνεται πως...
κάποιοι πονάνε πολύ.

- Το γράφουμε για τελευταία φορά. Τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου δεν του έβαλε σταυρό μόνο ένα σωματείο από τα 89. Πως είναι δυνατόν 4 εκπρόσωποι σωματείων να λένε πως δεν έβαλαν σταυρό δίπλα από το όνομά του; Θαύμα έγινε ή κάποιοι δεν τολμούν να πούνε πως τον ψήφισαν;

- Η κυρία Βάκα σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει στα χέρια της κάποιες σημαντικές προτάσεις τις οποίες θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της.  Συνεργάτες της, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν δουλέψει πάνω στο θέμα και σύντομα θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

- Ο κ. Καθαροσπόρης είναι έξυπνος άνθρωπος και προσέχει ώστε να μην κάνει λάθη. Φαίνεται όμως πως τώρα που είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος και στην προσπάθειά του "να γεμίσει" ψηφοδέλτιο κάνει πολλά λάθη και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. 

- Ο κ. Ψαθάς στις προηγούμενες εκλογές την πρώτη Κυριακή συγκέντρωσε 4.614 ψήφους, έναντι 6.078 του κ.. Μπουροδήμου και 3.923 του κ. Μπαζώτη και 441 της κυρίας Πύθουλα. Ο κ. Ψαθάς ήταν πρώτος, μόνο σε 3 Κοινότητες, από τις 27 που διαθέτει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων. Των Ψαχνών, της Καστέλλας και της Καμαρίτσας. Που ποντάρει ο νυν δήμαρχος και πιστεύει πως σ΄ αυτές τις εκλογές θα πάρει περισσότερες ψήφους και πως θα είναι πρώτος σε τουλάχιστον 10 κοινότητες την Α΄ Κυριακή; Πιστεύουμε πως αυτό το γνωρίζουν οι άλλοι υποψήφιοι και δεν θα τους έρθει κανένα εγκεφαλικό.