Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.

- Μεγάλη ομάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και με την δική του ιστορία, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πάνω από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο. Άξιος πρωταθλητής και κανείς δεν τον αμφισβητεί.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε στο ΑΙΓΑΛΕΩ και πλέον όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι τελικοί. Την Κυριακή ο πρώτος τελικός με την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.  Άποψή μας είναι πως αυτόν τον αγώνα όπως και τους ....
επόμενους εντός έδρας αγώνες θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να τους κερδίσει ο κόσμος. Εμείς πιστεύουμε  και θα επιδιώξουμε ώστε να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, όχι για την διοίκηση, αλλά για την ομάδα. Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μόνο ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο και θα βοηθήσει ώστε να κερδίσει η ομάδα και να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.  Οι διοικήσεις απέτυχαν και οι λόγοι είναι γνωστοί. Τα έχουμε γράψει και θα τα ξαναγράψουμε με την λήξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ όπως έχουμε ξαναγράψει ξέρει εδώ και καιρό πως απλά περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στο τοπικό. Η ομάδα δεν μπόρεσε να σταθεί στην Γ΄ Εθνική και δεν φταίει μόνο το ότι δεν είχε το γήπεδό του. Φταίει περισσότερο  το ότι έγιναν λάθη από την αρχή, στις επιλογές των ποδοσφαιριστών και φυσικά η μη στήριξη της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο.

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχασε στην έδρα της από την ΣΚΕΠΑΣΤΗ και αυτή η ήττα σίγουρα πόνεσε περισσότερο γιατί ήρθε σε μια στιγμή που όλοι πίστευαν πως η ομάδα θα κέρδιζε και θα έφτανε στους 20 βαθμούς, ώστε να αποκτήσει και καλύτερη ψυχολογία. Αυτό δεν έγινε και ο κ. Κιαπέκος σίγουρα θα είναι προβληματισμένος.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ, στο Β΄ Ημίχρονο σκόρπισε τους γηπεδούχους και πρόσθεσε 3 βαθμούς με τους οποίους αύξησε την διαφορά από τον ΗΡΑΚΛΗ. 
Ο κ. Λύκος ξεκινάει με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και επανέφερε στην αγωνιστική δράση τον Λούκα,  ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα. 

- Στην Β΄ Κατηγορία στον Βορρά η ΙΣΤΙΑΙΑ πήρε νίκη στο Μαντούδι και άφησε πίσω της την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Στον Νότο ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ δεν κέρδισε στην έδρα του την ΚΑΡΥΣΤΟ και έτσι είναι μεν πρώτος, αλλά η διαφορά παρέμεινε στον 1 βαθμό από την ΚΑΡΥΣΤΟ. Στον Κεντρικό Όμιλο ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ μάλλον δεν έχει αντίπαλο και πάει φουλ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.