Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Μανόλης Βέττας

Στις μέρες μας υπάρχουν δύο ειδών δημοσιογράφοι. Αυτοί που σέβονται τη δουλειά τους και δεν την ευτελίζουν και οι «ψιλικατζήδες» που νομίζουν ότι με το δόγμα «η φτήνια τρώει τον παρά» ότι μπορούν να κυριαρχήσουν στη....
διαφημιστική πιάτσα. 
«Η φτήνια τρώει τον παρά» είναι ένα καλό δόγμα όταν εμπορεύεσαι ντομάτες και φασολάκια, όταν όμως ξεπουλάς το διαφημιστικό χώρο ενός μέσου , όσο όσο, προκειμένου να βγάλεις, το πολύ πολύ, τα τσιγάρα και τα καφεδάκια σου, μάλλον το μέσο που διαθέτεις είναι για να το πάρουν με τις ντομάτες. Κι αυτό γιατί, όταν γλείφεις για φραγκοδίφραγκα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξεις φερέφωνο αυτών που σε χαρτζιλικώνουν. 
Και ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί όταν πληρώνεις κάτι το σέβεσαι και θες να είναι προσεγμένο και σωστό και γιατί όποιος κάνει σωστή και σοβαρή δουλειά δεν την ξεπουλάει μπιρ παρά νομίζοντας πως έτσι θα κλείσει του υπόλοιπους. Αντίθετα όταν απλά σε «χαρτζιλικώνουν» πρώτον δεν σε σέβονται και δεύτερον κι εσύ ο ίδιος δεν μπορεί παρά να πουλάς σκάρτο προϊόν.
Είπαμε δημοσιογραφία κάνουμε. Όσοι θέλουν ας το καταλάβουν. Αντίθετά όσοι θέλουν να το παίζουν «μιντιάρχες» και να πουλάνε διαφήμιση τρεις παράδες την οκά σα να είναι λαχανάδες κάτω στα λεμονάδικα, μάλλον διάλεξαν λάθος χώρο να δραστηριοποιηθούν κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κι αποχωρήσουν τόσο μικρότερος κι ο εξευτελισμός τους.
Υ.Γ Και λένε στα σωματεία ότι θα αναβαθμίσουν το σύλλογο με τις γνωριμίες του ΤΡΑΓΙΚΟ !!!!

apopsignomi.blogspot.com: Κύριε Βέττα, αγαπητέ Μανόλη, καλώς ήρθες στην πραγματικότητα. Θα μας επιτρέψεις σε λίγο να σχολιάσουμε τα όσα γράφεις για να διαπιστώσεις, πως η περίθαλψη ζώων, είναι κάτι καλό και τιμά αυτόν που το κάνει, αλλά η περίθαλψη προσώπων σαν αυτά που περιγράφεις, δεν τιμά αυτούς που τα περιθάλπουν.....