Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Σιγά σιγά πάμε προς το τέλος Αυγούστου και το Καλοκαίρι φτάνει κι αυτό  στο τέλος του. Το Φθινόπωρο δεν είναι κακό, αφού...
έχει τα δικά του καλά και την δική του γοητεία.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κέρδισε στην έδρα του το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 4 - 2, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ με 3 - 2, ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ στην έδρα του τον ΛΗΛΑ με 1 - 0,  η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ εκτός έδρας την ΑΥΛΙΔΑ  με 2 - 3 ενώ ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ κέρδισε στην έδρα του την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ με 2 - 0.

- Το γράψαμε πολλές φορές και αυτό δεν αλλάζει. ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δείχνει σεβασμό προς όλους και δεν  θέλει ούτε χάρες ούτε λύπηση από κανέναν. Κάποια πράγματα θ΄ αλλάξουν έτσι κι αλλιώς και όποιος αποφασίσει να συνεργαστεί με την ομάδα, θα συνεργαστεί, αλλά με κανόνες. Τους κανόνες και τους όρους τους έχουμε βάλει από την αρχή και αυτοί δεν θ΄ αλλάξουν για κανέναν λόγο. Λάθη έγιναν και ίσως μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Τώρα ο χρόνος τελείωσε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  "κουμπώνει" τα πάντα. Από το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου 2019 θ΄ αρχίσουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τις μεταγραφές. Ακούσθηκαν πολλά και ήρθε η ώρα να τελειώνουμε. Ο κάθε ποδοσφαιριστής αποφασίζει και υπογράφει ή δεν υπογράφει την μεταγραφή του στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αν δεν είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει την ομάδα. Είμαστε σίγουροι για την αξία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα μέχρι σήμερα και ευχόμαστε ΟΛΟΙ να συνεχίσουν με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Κάτι πάει ν΄ αλλάξει προς το καλύτερο, στο χώρο της διαιτησίας στην Εύβοια με την νέα Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτό που πάει να γίνει και προσπαθούν με ρουφιανιές και τρικλοποδιές να απογοητεύσουν τα νέα μέλη της επιτροπής και να τους οδηγήσουν σε παραίτηση!!!!

- Εμείς γράφουμε την άποψη μας και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει μαζί μας. Εμείς δεν περιμένουμε ούτε ν΄ ανοίξουν παράθυρα, ούτε ν΄ ανοίξουν μπαλκονόπορτες, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Δημόσια γράφουμε την άποψή μας, είτε πρόκειται για ποδοσφαιριστές, είτε για προπονητές, είτε για παράγοντες.  Δεν είμαστε ούτε κουτοπόνηροι, ούτε κρύβουμε τις απόψεις μας. Αυτό που κάνουμε ενοχλεί, αλλά εμάς καθόλου και γι΄ αυτό θα συνεχίσουμε έτσι.

- Στο χώρο της ενημέρωσης, είναι αλήθεια πως η σιωπή έχει την τιμή της. Στην Εύβοια τα πράγματα πάνε κάθε μέρα προς το χειρότερο, αφού με λίγα κάνεις εξασφαλίζεις την σιωπή, αλλά δεν εξασφαλίζεις τίποτα περισσότερο, αφού πάντα κάποιος θα βρεθεί και δεν θα δεχτεί το φίμωτρο.