Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Να προσέχετε κάποιες κυρίες οι οποίες μέσα από το fb αναπαράγουν συνεχώς κάποιες ατάκες υπουργών της κυβέρνησης, αλλά έκαναν τις πάπιες, με τις μπούρδες υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ!!! Κυρίες μας, να...
ξέρετε πως αν κόσμος έτρωγε τον σανό που ρίχνετε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμη κυβέρνηση.

- Τελευταίες μέρες πριν ο κύριος Παγώνης με εντολή των δημοτών αφήσει την θέση του δημάρχου. Ίσως θα ήταν φρόνιμο να πάρει μαζί του και τον κύριο Μπάκα και να βγούνε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή για να μας ξαναπούν αυτά που έλεγαν προεκλογικά. Θυμόσαστε άραγε τι έλεγαν; Αν θυμόσαστε τι έλεγαν τότε θα καταλάβατε πως δεν είχαν επαφή με τον λαό, αφού για παράδειγμα ο κύριος Μπάκας έλεγε πως πήγε με τον κύριο Παγώνη, επειδή είχε εκτιμήσει το έργο του,κάτι το οποίο ήταν αντίθετο με την εκτίμηση των δημοτών!!!

- Αξίζει να δίνεις την μάχη όταν κάποιος φίλος ή γνωστός σου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Είναι καλό ακόμη και "να τσαλακωθείς" για να μπορέσεις να σταθείς δίπλα του και ιδιαίτερα όταν ξέρεις πως κι αυτός θα έκανε το ίδιο.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η φτωχότερη ομάδα της Εύβοιας σε χρήματα, αλλά αυτό γιατί είναι κακό; Είναι καλό να ξεκινάς με την διαχείριση της φτώχειας σου, αλλά να αποδείξεις πως μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη όλων στην πορεία και να μην φτάσεις ως λεφτάς κάπου και τον Οκτώβριο πριν ή μετά την παρέλαση ψάχνεις για άλλους λεφτάδες.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εδώ και χρόνια ξεκινούσε δυνατά με χαρές και με αισιοδοξία και κατέληγε στα μνημόσυνα, χωρίς ευτυχώς να είχαμε πρώτα την κηδεία του. Δεν θα αναφέρουμε τα ονόματα όσων ασέλγησαν πάνω του, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Σύντομα "θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα" για κάποιους και θα το απολαύσουν όλοι.

- Καλημέρα στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και να είναι όλες και όλοι τους καλά. Εμείς έχουμε υπομονή,αλλά και εμπιστοσύνη και περιμένουμε να διαπιστώσουμε, αν θα καλυφθούν πίσω από δικαιολογίες. Ευχόμαστε να μην κάνουν τέτοια κωλοτούμπα και να μην υποχρεωθούμε να γράψουμε αυτά που δεν θα θέλαμε.