Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Δύσκολη εβδομάδα και μακάρι όλα να κυλήσουν ήρεμα και με την λογική. 

- Πάμε για ορκωμοσία των νεοεκλεγμένων στην αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού. Να ....
προσέχουν όλες και όλοι και να μην ξεχάσουν τον όρκο που θα δώσουν για τα επόμενα 4 χρόνια. Θα ορκιστούν να υπηρετήσουν τους ανθρώπους και όχι τα συμφέροντά τους ή το εγώ τους.

- Πότε με το καλό θα καταλάβουν οι πολιτικοί μας, πως υπάρχει και η παραίτηση, όταν κάνεις μαλακίες τις οποίες τις πληρώνει ο λαός; Γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη ο κύριος Κεδίκογλου; Γιατί δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για την μεταφορά Κεδίκογλου; Έγινε ή όχι ταξί το σκάφος του Λιμενικού; Ποιος έδωσε εντολή;

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γίνει το σκυλάκι το οποίο κάποιοι θα το έχουν με το λουράκι και θα το βγάζουν βόλτα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θ΄ αρχίσει να δαγκώνει γιατί το κακό έχει παραγίνει και είναι καιρός αυτό να σταματήσει.  Αναγνωρίζουμε τα λάθη, τα διορθώνουμε και προχωράμε.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι μεγάλη ομάδα, έχει δυνατούς παράγοντες, αλλά δεν του ταιριάζει να είναι εκδικητικός, ούτε και πρέπει "να τελειώνει" ποδοσφαιριστές. Εμείς πιστεύουμε πως στο τέλος οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

- Την καλημέρα μας σ΄ έναν φίλο και την οικογένειά του, αφού εντελώς ξαφνικά, όπως συνήθως συμβαίνει, ήρθε στην ζωή τους ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να είναι ψύχραιμοι και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους. Θα σταθούμε δίπλα τους και θα το παλέψουμε όλοι μαζί.