Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καλησπέρα σας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θ΄ αλλάξω την άποψή μου για τον πρόεδρο του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ για κανέναν λόγο. Πιστεύω πως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και όχι τιμωρός ποδοσφαιριστών.
Σήμερα πληροφορήθηκα πως ποδοσφαιριστής ο οποίος πρόσφερε στον ΗΡΑΚΛΗ ζήτησε το δελτίο του και ο κ. Στούπας του είπε όχι. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε κι αυτός να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όπως είχε αποφασίσει και πριν ένα μήνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΛΟΖΙ ο....
οποίος όμως με την βοήθεια όλων πήρε το δελτίο του και πήγε στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ο κ. Γιώργος Στούπας κατά την άποψή μου, δεν θα κόψει την μπάλα σε κανέναν ποδοσφαιριστή και ειδικά σ΄ αυτόν που όλοι μιλούν για το ήθος και την προσωπικότητά του.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο κ. Στούπας θα κόψει την μπάλα σε ποδοσφαιριστή, γιατί δεν θέλει να τον δει σε αντίπαλη ομάδα. Αλίμονο αν έφτανε στο σημείο να λέει πως εξαρτάται από αυτόν τον ποδοσφαιριστή το αν η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Τον κύριο Στούπα τον έχουμε σε άλλο επίπεδο και το ξέρει.
Πιστεύουμε πως το θέμα με τον ποδοσφαιριστή θα κλείσει και κανείς δεν θα του κόψει το ποδόσφαιρο. Όπως είχα γράψει και στο θέμα του ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΛΟΖΙ πέρα από τους ανθρώπους υπάρχει κι ο Θεός.