Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή Κυριακή να έχετε και να περάσετε όμορφα. Μπάνια κάνατε πολλά και είναι καιρός να πάτε και σε κανένα γήπεδο να δείτε μπαλίτσα και ειδικά τώρα που έχουμε αγώνες προετοιμασίας και οι προπονητές δίνουν χρόνο σε όλα τα παιδιά. Μεγάλη υπόθεση το χτίσιμο μιας ομάδας, αλλά όπως λέει κι ο λαός, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί ....
να ξημερώσει. Το γράφουμε γιατί ένας προπονητής έχει συνεχείς πονοκεφάλους, επειδή ακούει συνεχώς φωνές δίπλα του!!!

- Ποιες ομάδες της Εύβοιας έχουν πρόβλημα με το θέμα του προπονητή; Υπάρχουν προπονητές χωρίς δίπλωμα και προπονητές με δίπλωμα μικρότερης κατηγορίας, από αυτή που πρέπει. Τελικά θα ισχύσουν οι κανονισμοί ή η ΕΠΣΕ και οι διαιτητές θα κλείσουν τα μάτια; Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δήλωσε πως θα τηρηθούν οι κανονισμοί και η Επιτροπή Διαιτησίας λέει πως χάρες δεν θα γίνουν σε κανέναν.
Θα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τα φύλλα αγώνα και να βλέπουμε δηλωμένους ως παράγοντες ή ως μασέρ ή δεν ξέρουμε τι άλλο κάποιους οι οποίοι δηλώνουν προπονητές.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει σήμερα εκτός με ΑΤΑΛΑΝΤΗ και ο κ. Λάμπρου πιστεύει πως έχει βγάλει τον κορμό της ομάδας, αλλά συνεχίζει να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην προετοιμασία, ώστε να κάνει τις καλύτερες επιλογές και να μην αδικήσει κανέναν. Πληροφορίες λένε πως κάποιοι που αγαπάνε πολύ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα παρακολουθήσουν σήμερα τον αγώνα. Πριν ξεκινήσουν πάντως, να ρωτήσουν για να μην πάνε σε λάθος γήπεδο!!!!

- Η δήμαρχος ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ διεκδικεί την πρωτιά από τον κύριο Παγώνη στο θέμα των σκουπιδιών. Βουνά με σκουπίδια από το Αρτεμήσιο μέχρι και τα Λουτρά Αιδηψού. Κυρία Ευσταθίου δεν έχει ωραία εικόνα ο δήμος σας Καλοκαιριάτικα. 

- Μας ξάφνιασε χθες γνωστός φωτορεπόρτερ. Το Λευκαντί θ΄ αποκτήσει λέει αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο, με ομάδα σε πρωταθλήματα ανδρών, πρωταθλήματα γυναικών και τμήματα υποδομής!!!!!  Τα γραφεία του συλλόγου θα είναι στον παραλιακό δρόμο και πρόεδρος θα είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος και ξεκίνησε την προσπάθεια. Ειλικρινά δεν γνωρίζαμε για το θέμα και στην αρχή δεν το πιστέψαμε, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι.

- Έβαλε λέει ο Γκέρσι 3 γκολ στην πρώην του ομάδα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Αγώνας προετοιμασίας ήταν και τα παιδιά της Ερέτριας ήθελαν να βοηθήσουν τον Γκέρσι, αλλά όπως μας είπανε στα επίσημα παιχνίδια, ξέρουν πως θα τον παίξουν!!!! Γκέρσι ακούς;;;;

- Θυμώνουν όταν γράφουμε για τις φωτιές και το ότι την φωτιά δεν πρέπει να την κυνηγάς, αλλά να την αποτρέπεις. Λένε πολλά και όλοι μιλούν για την προσπάθεια της κάθε αρχής και εξουσίας. Πέρα από τους απλούς πυροσβέστες, τους πιλότους και κάποιους απλούς ανθρώπους οι οποίοι ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες, οι άλλοι ήταν για δηλώσεις και φωτογραφίες. Αυτοί οι άλλοι τα προηγούμενα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να μην έρθει αυτή η καταστροφή.