Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να μπούμε σε κανενός το τρυπάκι και΄φυσικά δεν θα παίξουμε και κανενός το παιχνίδι. Δεν ανήκουμε σε κανέναν και κανείς δεν είναι κτήμα μας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει και φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει και να λέει, ότι....
θέλει. Εμείς συμβιβασμούς δεν θα κάνουμε με κανέναν και όποιος θέλει απλά να είναι διαχειριστής μακριά από εμάς. Εμείς κάναμε τις επιλογές μας και δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη. Στο τέλος θα δούμε αν τελικά σπάσαμε το απόστημα ή όχι.

- Αυτοί που πρέπει να φροντίσουν για την επόμενη μέρα, ξέρουν τι θα κάνουν και δεν θα κάνουν λάθος. Όσοι έχουν άλλα στο μυαλό τους θα πάρουν την απάντηση όταν έρθει η ώρα. Το πρωτάθλημα αρχίζει στο τέλος Σεπτεμβρίου και οι μεταγραφές τελειώνουν τέλος Οκτωβρίου. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ποδοσφαιριστές για να σταθεί με αξιοπρέπεια στα πόδια του. Αυτό που σύντομα πρέπει να τελειώσει, είναι το καρκίνωμα που τον ταλαιπωρεί μέχρι τώρα εδώ και χρόνια. Αυτό μπορούν να το συντηρήσουν οι συμβιβασμένοι και αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Αυτοί δηλαδή που τόσα χρόνια τον απαξίωναν.  Όποτε θέλουν ας τον αναλάβουν για να συνεχίσουν με τα πουλέν τους.