Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Καλοδεχούμενα όλα. αλλά....

Εμείς δεν έχουμε μάθει να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους σε καλούς και κακούς, σε ικανούς και ανίκανους.
Κάνουμε τα σχόλιά μας και κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι τα καφενεία μιας άλλης εποχής. Απαιτούν οργάνωση και μόνο οργάνωση. Τα χρήματα είναι απαραίτητα, αλλά ξεπεράσθηκαν οι εποχές που βρισκόταν κάποιος, έβαζε τα χρήματά του και οι άλλοι απλά πήγαιναν στο γήπεδο ή στο καφενείο και σχολίαζαν τους ...
ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους διοικούντες. 
Εδώ και χρόνια υπάρχουν αυτοί που θεωρούν κτήμα τους την ομάδα και πως έχουν δικαίωμα να απαιτούν να κάνουν άλλοι, αυτά που δεν μπορούν να τα κάνουν αυτοί.
Μεγάλο παράδειγμα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τόσα χρόνια η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Τόσα χρόνια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξοδεύει πολλά χρήματα, αλλά ποτέ δεν πετυχαίνει τον στόχο του.
Γιατί άραγε αυτοί οι οποίοι κατά καιρούς κάποια σχέση είχαν με την ομάδα, δεν κρίνουν την δική τους εποχή, αλλά προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην σημερινή κατάσταση;
Εμείς τους το λέμε ξεκάθαρα. Δεν μας ενοχλούν καθόλου. 
Καλοδεχούμενα όλα..., αλλά θα απαντάμε.
Η σημερινή κατάσταση επιδιώκει και θα πετύχει να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την διάρκεια και μέχρι τέλος της περιόδου 2019 - 2020. Αυτό για να συμβεί, η ομάδα θα πρέπει να οργανωθεί. Θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει συγκεκριμένα καθήκοντα και όχι να μπλέκει ο ένας στα πόδια του άλλου.
Η διοίκηση έχει αναλάβει την οργάνωση και την επιλογή προσώπων και φυσικά το οικονομικό βάρος
Όποιος θέλει να υπηρετήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να ξέρει απλά πράγματα.
Υπάρχει ο προπονητής που έχει την ευθύνη της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας.
Υπάρχει ο Τεχνικός Σύμβουλος ο οποίος και έχει την ευθύνη όλων των αγωνιστικών τμημάτων και την υποχρέωση συνεργασίας με προπονητές και διοίκησης.
Υπάρχει ο διευθυντής στο Σωματείο ο οποίος οφείλει να ενημερώνει τον πρόεδρο και την διοίκηση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά και να μεταφέρει σε όλους τις αποφάσεις της διοίκησης.
Κανένα από αυτά τα πρόσωπα, δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του, αλλά να υπηρετεί τους στόχους.
Υπάρχει η διοίκηση η οποία και θα έχει υποχρέωση να αποφασίζει τα πάντα, αφού πρώτα έχει τις εισηγήσεις όλων αυτών τον προσώπων που επέλεξε.
Τα υπόλοιπα είναι όλα αυτά που οδήγησαν στο πουθενά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όλοι αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν να οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να μην ακούνε κανέναν από αυτούς πάντα κάνουν τα ίδια.
Αυτοί θέλουν να ξέρουν, θέλουν να ελέγχουν, θέλουν να χώνουν την μύτη τους παντού. Αυτό το σύστημα δοκιμάστηκε και απέτυχε.
Τώρα θα δοκιμαστεί άλλο σύστημα. Αν κι αυτό αποτύχει, θα βρεθεί ίσως κάποιο άλλο.
Αυτοί που αποφάσισαν να υπηρετήσουν την νέα κατάσταση δεν θα μπούνε στην διαδικασία του μπλα - μπλα και της συζήτησης καφενείου.
Σίγουρα για κάποιους υπάρχουν και καλύτεροι, αλλά αυτοί είναι που απαξίωσαν την ομάδα.
Η σημερινή κατάσταση έχει στόχο την οργάνωση και στο τέλος να μην χρωστάει σε κανέναν.