Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Όπως έχουμε γράψει ήδη θα πάμε χαλαρά μέχρι και την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και μάλιστα με όρεξη για ενδιαφέροντα σχόλια για την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και το ποδόσφαιρο της Εύβοιας. Μέχρι τότε θα έχουμε τελειώσει και με τις εκκρεμότητες ....
που υπάρχουν και ανανεωμένοι, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε, πως κάποιοι μας ζύγισαν λάθος. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως δεν κάναμε λάθος εκτίμηση για τα πρόσωπα αυτά, αλλά η σφαλιάρα θα είναι δυνατή, αν μας αποδείξουν το αντίθετο.

- Φιλικό χθες ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2 - 0, φιλικό ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκτός με την ΑΤΑΛΑΝΤΗ έχασε 1- 0, φιλικό στην έδρα του και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 2 -1, φιλικό και ο ΕΥΒΟΪΚΌΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με την ΠΑΡΑΛΙΑ 2 - 0 και ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ με την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ  1 - 0.  Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά εμείς δεν παίζουμε με τις λέξεις. Για όλους γράφουμε αυτό που θα έγραφαν κι αυτοί για τους εαυτούς τους, αν η πράξεις τους ήταν θετικές. όταν είναι αρνητικές, απλά δεν συμφωνούν μαζί μας..... Εμείς πάντως βάζουμε για όλους τα ίδια κριτήρια και τις κόκκινες γραμμές.

- Τον τύπο μαζέψτε τον γιατί έχει ξεφύγει. μάλλον δεν ξέρει τι λέει και το Σάββατο στο γήπεδο της Ερέτριας χτύπησε κόκκινο. Λέει περίεργα πράγματα και μάλλον άρχισε τις φαντασιώσεις. Δεν ενοχλεί μόνο παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά και διαιτητές. Κάποιος να τον μαζέψει για το καλό του, πριν βάλει ανθρώπους σε περιπέτεια.

- Την Κυριακή 25 Αυγούστου ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στα πλαίσια των αγώνων της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει στην 2η φάση του θεσμού ενώ η ηττημένη ομάδα θα επιστρέψει στο Κύπελλο της ΕΠΣ στην οποία ανήκει.

-  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν υποκύπτει ούτε σε πιέσεις, ούτε σε κακίες, ούτε στα θέλω του καθενός. Όποιος μπορεί καλύτερα, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα, οπότε άνετα μπορεί να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει καλύτερα. Θα παρακαλούσαμε μόνο, αυτό να γίνει κάποια Δευτέρα και όχι Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, γιατί όσες φορές έγινε στο παρελθόν, αυτές τις μέρες, τα πράγματα πήγαν προς το χειρότερο. Όχι από Τρίτη λοιπόν, αλλά από Δευτέρα.