Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Θα μας επιτρέψετε για κάποιες μέρες "να χαλαρώσουμε" λίγο παραπάνω,για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο, για άλλα θέματα, εκτός ενημέρωσης. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να ....
επανέλθουμε χαρούμενοι  και όχι λυπημένοι. Όσο μπορούμε θα γράφουμε χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική μας συσκευή.

- Είχαμε την κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας και δύο δυνατά ζευγάρια είναι  το ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και το ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. 

- Την Κυριακή στις 17:00 στην Αρτάκη ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΕΘΝΙΚΟ σε αγώνα νοκ άουτ για το Κύπελλο Ελλάδας. Θα είναι σημαντικό να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Εύβοιας και καλό θα είναι οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο και να ενισχύσουν τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.



- Γαμώ την ατυχία του!!!! Ο κ. Παγώνης έχασε τις εκλογές και δεν θα είναι δήμαρχος Χαλκιδέων.
Γιατί όμως να έχει την ατυχία να έχει δεξιά του την νέα δήμαρχο κυρία Βάκα και αριστερά του τον νέο Βουλευτή κύριο Ζεμπίλη;;;;;
Τυχαία τον έβαλαν στην μέση;
Πάντως λένε πως ο κύριος Καθαροσπόρης το πήρε το μήνυμα!!!





- Συγνώμη να ρωτήσουμε κάτι; Είδε κανείς τον κ. Σίμο Κεδίκογλου τον βουλευτή Εύβοιας στην ορκομωσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων; Δεν λέμε πως έπρεπε να πάει για την κυρία Βάκα, αλλά έπρεπε να πάει για να στηρίξει αυτούς που στήριξε και στις εκλογές.