Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δευτέρα σήμερα

Σήμερα είναι Δευτέρα και πιστεύουμε πως οι ενδιαφερόμενοι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα εμφανιστούν με κάποιον τρόπο για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, όπως διαδίδουν δεξιά κι αριστερά.
Εμείς που είχαμε καταθέσει την πρόταση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πάμε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, μόνο και μόνο για να υποδεχθούμε τους ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την οδηγήσουν ψηλά και μακριά από τα τοπικά....
πρωταθλήματα.
Θα πάμε για να μην συναντήσουν κανένα απολύτως εμπόδιο και όλα να περάσουν στα χέρια τους.
Θέλουμε να πιστεύουμε, πως θα είναι εκεί σήμερα και δεν θα προτιμήσουν να βγούνε αύριο στα καφενεία ή να γράφουν στο fb.
Αν επιλέξουν να μην εμφανισθούν, η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της, με πρόεδρο τον κ. Βουρδάνο, προπονητή τον κύριο Λάμπρου, Τεχνικό Σύμβουλο τον κύριο Τοκπασίδη και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πραγματικά τίμησαν με την παρουσία τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, από το ξεκίνημα αυτής της νέας αρχής κι ενώ η ομάδα είχε απαξιωθεί πλήρως.
Μέχρι το τέλος του μήνα ο Παναγιώτης Τοκπασίδης θα αναλάβει και κάτι ακόμη, το οποίο δεν είναι στα καθήκοντά του,αλλά ξέρει να το κάνει καλά.
Θα δημιουργήσει μια "ηλεκτρονική αφίσα" με όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στο ρόστερ της η ομάδα και θα την δώσει στην δημοσιότητα, για να τελειώνουμε και με το θέμα.
Από 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το γραφείο τύπου της ομάδας με υπεύθυνο τύπου και ανακοινώσεις σε καθημερινή βάση.
Τα γράφουμε αυτά γιατί ένα πουλάκι μας είπε, πως κανείς δεν θα εμφανιστεί για να αναλάβει την ομάδα, οπότε πρέπει κάτι να γίνει.
Καλησπέρα σας