Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά. Τετάρτη σήμερα και σε όλα τα σχολεία έχουμε αγιασμό. Οι ιερείς , τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα είναι εκεί, αλλά μάλλον θ΄ απουσιάζουν αυτοί που ήταν εκεί πριν ένα χρόνο και ήταν στη δημοτική αρχή και σίγουρα θα λείπουν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ οι οποίοι δεν.....
πρόλαβαν να καταργήσουν τον αγιασμό!!!!!

- Σήμερα ο αγώνας Κυπέλλου Εύβοιας, ανάμεσα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την ΕΡΕΤΡΙΑ. Θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας αυτός για πολλούς λόγους και ευχόμαστε να τον παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι.  Ο νικητής θα προκριθεί στην επόμενη φάση και θ΄ αντιμετωπίσει την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.

- Γράψαμε κάτι για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και δεχθήκαμε περίεργα μηνύματα. Κύριοι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά μάλλον δεν βοηθούν οι πολλοί. Ένας δύο άνθρωποι έμειναν να τρέχουν τα θέματα της ομάδας και αυτό φέρνει προβλήματα. Ευχόμαστε να λυθούν.

- Δεν ξανάγινε.... Καλά είναι δυνατόν ν΄ απουσιάζει από την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ο Γραμματέας κύριος Γιώργος Πίσχινας;;; Συγνώμη αλλά δικαιολογίες του τύπου, προσωπικοί λόγοι, άλλες υποχρεώσεις, δεν θα ληφθούν σοβαρά υπ΄ όψιν!!!  Εμείς μάθαμε πως προτίμησε να πάει βόλτα σε παραλία, για να δει αν κουνιόταν οι βάρκες!!! Πάντως δεν ήμασταν στην ίδια παραλία.

- Η ΕΠΣΕ έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των προπονητών οι οποίοι έχουν πιστοποίηση, αλλά δεν μας είπε τι θα γίνει με τους άλλους 6 από τους 16 της Α΄ Κατηγορίας. Καλό θα ήταν η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να μας πει και ποιοι δεν έχουν δίπλωμα ούτε τελευταίας κατηγορίας.

- Πρόεδρος και προπονητής τα έχουν βρει και θα τους κάνουν όλους πέρα. Δεν ξέρουμε αν είναι τακίμια, αλλά κάτι τους ενώνει και τους κάνει δυνατούς, αλλά αυτή η σχέση αποδυναμώνει την ομάδα.