Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η άποψή μας

Γράψαμε για την απουσία του Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας Γιώργου Πίσχινα και μας την είπανε κάποιοι.
"Ήταν εκεί πολλοί δημοσιογράφοι και δεν διαπίστωσαν κάτι και δεν αναφέρθηκαν στο θέμα. Εσείς δεν ήσασταν εκεί και βρήκατε θέμα";
Έχετε δίκιο αλλά εμείς μάλλον δεν είμαστε δημοσιογράφοι και γι΄ αυτό....
σχολιάζουμε για τους απόντες και δεν φωτογραφίζουμε απλά τους παρόντες, ούτε πάμε για να έχουμε να λέμε πως ήμασταν κι εμείς εκεί.
Εκεί υπήρχαν και αυτοί οι οποίοι δεν είναι ούτε παράγοντες, ούτε προπονητές, ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε διαιτητές, αλλά απλά τρέχουν όπου γάμος και χαρά.
Στο θέμα του κυρίου Πίσχινα, δεν γράψαμε κάτι που δεν ήταν σωστό. Απουσίαζε και σε μας πλέον οι λόγοι είναι γνωστοί. Φυσικά και δεν ήταν η μόνη απουσία, αλλά ήταν η περισσότερο ηχηρή.
Απουσίαζαν και παράγοντες ομάδων και μάλιστα συζητήθηκαν αυτές οι απουσίες.
Δεν θ΄ αναφερθούμε ονομαστικά, αλλά καλό θα είναι η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να βρει τον τρόπο να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μην συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει σήμερα. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εκεί στην ΕΠΣΕ ξέρουν την εκτίμηση που τους έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουν αποφάσεις και να προχωρήσουν με αυτές. Τίποτα δεν πρέπει να είναι σε εκκρεμότητα.