Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Τα σχολεία ανοίγουν την Τετάρτη και πλέον τα κεφάλια μέσα. Πάντως μπήκαμε στο Φθινόπωρο χωρίς τον Τσίπρα και τους πρώτη φορά αριστερά, χωρίς δήμαρχο τον Παγώνη και σήμερα έχουμε και την....
κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

- Είχαμε αγώνες Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο και στις 14-15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την Β΄ Φάση με σημαντικά παιχνίδια. Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο οποίος είχε αναβληθεί.

- Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα εξελιχθεί σήμερα η εκδήλωση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, αφού υπάρχουν ανοιχτά θέματα και τα οποία πρέπει να κλείσουν, για να σταματήσει η γκρίνια, οι κόντρες, οι παρεξηγήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες. Το κάθε μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ τιμώντας την ψήφο των παραγόντων, θα πρέπει να αποφασίσει.

- Δύσκολα θα συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα που άφησε πίσω του η δημοτική αρχή Παγώνη, αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουν οι νέοι δημοτικοί άρχοντες με την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα. Πολύ σκουπίδι, πολλά ξερόχορτα, πολύ το μπάχαλο, αλλά με πολύ δουλειά όλα θα γίνουν, αρκεί να μην μείνουν στα λόγια και τις φωτογραφίες. Κυρίες και κύριοι να τελειώνουμε. Προχωρήστε σε καθημερινά δελτία τύπου για τα όσα κάνετε και όχι για το που πάτε. Οι δημότες σας εμπιστεύθηκαν και θέλουν έργα.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μαθαίνουμε καθημερινά πολλά, αλλά να δούμε αν όλα αυτά που ήταν γνωστά σε όλους, θα τολμήσουν κάποιοι να παραδεχτούν πως τα ήξεραν, ώστε να μας πούνε μετά, γιατί τα προκάλεσαν.